(VIDEO) TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Oni su najavili odlazak iz zemlje ako Tramp pobedi, a sada...
Foto: Youtube Printscreen

Povukli reč

(VIDEO) TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Oni su najavili odlazak iz zemlje ako Tramp pobedi, a sada...

Pop kultura -

Pre pobede Donalda Trampa na izborima za američkog predsednika, desetine slavnih Amerikanaca su najavili svoj odlazak iz zemlje ukoliko kontroverzni milioner postane prvi čovek takozvanog "slobodnog sveta".

Dame poput voditeljke Čelzi Hendler, komičarke Ejmi Šumer i glumice Vupi Goldberg izgleda da više nisu tako sigurne u svoju najavljenu selidbu. Čelzi, na primer, je tokom svog šoua u četvrtak rekla da će ipak ostati u SAD.

“Najjednostavnije je odustati i reći da ćeš otići ili da ćeš se odseliti u Španiju, jer ja zaista želim da se odem u Španiju - upravo sad“, rekla je publici i dodala: “Svi u redakciji su mi rekli da imam odgovornost, da sam glas i da moram da ostanem ovde“.

Dok je Čelsi odgovornost prebacila na kolege, Vupi je izjavila da je „pogrešno uključena“ među poznate koji su rekli da će otići ako Tramp pobedi.

“Žao mi je što ću vam razbiti iluzije, ali ne napuštam zemlju u kojoj sam rođena i odrasla“, rekla je Goldbergova.

Ejmi je u sredu napisala da je u „u šali“ najavila da se seli u London. Među zvezdama koje su najavile odlazak našle su se i Brajan Kranston, Lena Danam, Sijena Miler i Semjuel L. Džekson i mnogi drugi. Nepotrebno je reći da se za sada niko od njih nije odselio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track