Hit: Striperi koji će vas zasmejati do suza
Foto: Promo

Fantastično gostovanje komedije "Dame biraju" u Srbiji

Hit: Striperi koji će vas zasmejati do suza

Pop kultura -

Jedna od najgledanijh i najzabavnijih predstava u regionu "Dame biraju", Altteatra iz Sarajeva, u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako reše svoje egzistencijalne i druge probleme, imaće konačno i premijeru u Beogradu u četvrtak u Domu sindikata.

Pametan humor, izvanredne plesne tačke i sjajna muzika sa obiljem svetskih hitova, te neobičan striptiz kojim atmosfera dolazi do usijanja na kraju- tako se u najkraćem može opisati komad za koju su karte danima unapred rasprodate, bilo da gostuju u Sarajevu, Skoplju, Zagrebu ili Podgorici.

Petorica momaka, neveštih erotskih plesača, osvojili su srca publike, ne samo svojim humorom i plesom, već i činjenicom da otvoreno govore o svojim problemima, kao i nastojanjem da otkriju tajne ženskog srca, ali i da se izbore sa svim problemima sa kojim se mladi ljudi u potrazi za smislom i poslom susreću danas.

Predstava je urađena po motivima kultnog filma "Do gole kože", koji je bio veliki hit i kod nas i u svetu.

Da li će dame u Srbiji, pored ovacija, momke ispratiti i bacanjem grudnjaka i drugih delova odeće na scenu, što je u dosadašnjim gostovanjima bio čest slučaj, ostaje da se vidi. U predstavi igraju: Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Dalibor Brkić dok će u ulozi instruktorke plesa zablistati Nansi Abdel Sakhi.Nakon Beograda komediju "Dame biraju" gostuje u Vršcu 18.11. u pozorištu "Sterija".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track