Zasluženo ili ne? ON je ZVANIČNO najseksepilniji muškarac na planeti!
Foto: Printscreen Instagram

Šta vi mislite?

Zasluženo ili ne? ON je ZVANIČNO najseksepilniji muškarac na planeti!

Pop kultura -

Neki ga smatraju sjajnim glumcem, s obzirom na to da nije prošao klasično glumačko obrazovanje i ušetao je u Holivud direktno sa strunjače za rvanje, ali mnogo je i onih koji ismevaju njegovu glumu...

Magazin "Pipl" svake godine proglašava najprivlačnijeg muškaraca među poznatim ličnostima, a čini se da se na ovog pobednika predugo čekalo. Kada je on u pitanju, mišljenja su podeljena. Pojedini veruju da je prezgodan, piše Story, a ima i onih koji smatraju da je on samo gomila mišića. Šta god mislili o Dvejnu Džonsonu, poznatijem kao Stena, činjenica je da je reč o muškarcu koji je zaista postigao neverovatne rezultate - kako u teretani, tako i na filmu. Takođe, on je veoma posvećen svemu u čemu se okuša. Zbog svega toga je očigledno da je zaslužio nekakvo priznanje. "Mislim da sam dostigao maksimum”, rekao je on za "Pipl" kada je obavešten o ovoj laskavoj tituli.

"Nisam siguran da dalje mogu da napredujem. Postigao sam sve, to je to."

Ipak, verovali ili ne, Stena dugo nije bio zadovoljan svojim izgledom - uprkos činjenici da svako jutro ustaje u četiri sata izjutra da bi vežbao.

"Nisam bio siguran ni ko sam ni ko želim da budem", iskren je Dvejn Džonson. Ipak, on ne prestaje da oduševljava svoje obožavaoce. Nakon što je objavljena naslovnica s njegovom fotografijom, glumac je na Instagramu podelio važnu poruku - o tome koliko je za svakog pojedinca bitno da gradi samopouzdanje.

"Zapamtite, biti seksi nije nešto za šta je potreban trud. Seksepil se dešava prirodno, kada ste sasvim zadovoljni time što ste u svojoj koži", zaključio je Džonson.

Izvor: Story.rs

Sa sajta Story.rs pročitajte i:

Nakon odluke o povlačenju sa scene, ipak nije odolela: Ni trudnički stomak nije mogao da spreči Sanju Kužet da uradi OVO! (FOTO)

Za sreću su potrebni samo njih dvoje: Rasta danas slavi rođendan, a Ana Nikolić ima samo jednu želju (FOTO)

Kako da se osećate bolje: 12 stvari koje je trebalo da znam pre tridesete

Porodila se Ida Prester i na svet donela još jednog princa: Još jedno neobično ime koje ćete dobro upamtiti! (FOTO)

Na terenu je lavica, a u haljini izgleda poput misice: Milica Mandić u zanosnom izdanju koje ćete dobro upamtiti (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track