(VIDEO) HOROR JU JE PROSLAVIO I OTERAO U LUDILO: Robin Vilijams je živ, videla sam ga svojim očima!
Foto: Youtube Printscreen

Isijavanje

(VIDEO) HOROR JU JE PROSLAVIO I OTERAO U LUDILO: Robin Vilijams je živ, videla sam ga svojim očima!

Pop kultura -

Zvezda "Isijavanja", Šeli Duval, se ponovo pojavila u javnosti i šokirala svojim izgledom.

Šeli je već duži niz godina odsutna u javnosti, a ovaj put se pojavila u emisiji Fila Mekgrova, gde je bukvalno molila za pomoć. Naime, 67-godišnja glumica je izjavila kako je "veoma bolesna". Njeno teško psihičko stanje očigledno je ostavilo jezive tragove i na njenom licu i telo.

Očevidno psihički rastrojena, Duvalova je dala niz izjava koje se mogu, u najmanju ruku, okarakterisati kao problematične, naročito one o Robinu Vilijamsu s kojim je glumila u filmskoj adaptaciji "Popaja".

Foto: youtube printscreen
Foto: youtube printscreen

"Volela sam Robina Vilijamsa. Mislim da nije mrtav", rekla je, a kada ju je Fil upitao gde misli da se preminuli glumac nalazi, jednostavno je odgovorila da on "menja oblike" i da ga je videla uživo posle navodne smrti 2014. godine.

Takođe je rekla kako živi u strahu od "čoveka koji joj preti" i kako je ta osoba Šerif od Notingema, legendarni negativac Robina Huda.

Mnogi gledaoci su kritikovali takozvanog dr. Fila da želi da zaradi na nesreći mentalno obolele zvezde. Još nakon premijere legendarnog horora "Isijavanje" se šuškalo kako je glumica nestabilna, te da ju je uloga "odvela preko ivice", ali se niko nije ozbiljnije istražio u kojoj meri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja