Najnovije vesti

(VIDEO) BILA JE POPAJEVA OLIVA, ONDA JE IŠČEZLA IZ HOLIVUDA: A sad viđa mrtvog Robina Vilijamsa
Foto: Printscreen

Intervju koji je šokirao javnost

(VIDEO) BILA JE POPAJEVA OLIVA, ONDA JE IŠČEZLA IZ HOLIVUDA: A sad viđa mrtvog Robina Vilijamsa

Pop kultura
01:08h

Intervju sa glumicom Šeli Duval, koju pamtimo kao zvezdu filma "Isijavanje" i Olivu iz "Popaja", a više od 10 godina ne učestvuje u javnom životu, šokirao je javnost.

Ona je bila deo jednog od najpopularnijih filmova osamdesetih godina, a danas ima 67 godina i nije najboljeg mentalnog zdravlja.

Film "The Shining", kod nas preveden kao "Isijavanje", koji je snimio Stenli Kjubrik po knjizi Stivena Kinga, sa pravom je stekao titulu kultnog horor filma.

On je obeležio ne samo osamdesete godine prošlog veka, već i živote glavnih glumaca Džeka Nikolsona i Šeli Duval. I dok je Džek nakon toga nastavio da beleži uspehe, Šeli je imala nekoliko zapaženih uloga, a onda je nestala.

Sada se, posle višedecenijske izolacije, pojavila u emisiji kod televizijskog psihijatra, Doktora Fila, i zapanjila sve kolege i gledaoce.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Ona je danas potpuno neprepooznatljiva, ali ne zbog fizičkog izgleda, već u psihičkom smislu.Četiri decenije, koje su prošle od njene uloge Vendi i filmu "Isijavanje", ostavile su trag na njenom izgledu, ali i psihi.

Zbog toga su mnogi ovaj intervju smatrali nehumanim, s obzirom na to da se Šeli bori sa mentalnom bolešću.

"Veoma sam bolesna i potrebna mi je pomoć", rekla je Šeli, koji ju je odmah upitao kako se bori sa smrću kolege Robina Vilijamsa, sa kojim je glumila u filmu "Popaj".

"Mnogo volim Robina. Mislim da on nije mrtav, nego samo menja oblike", rekla je Duvalova i dodala da ga povremeno viđa.

Nekada poznata glumica dodala je i da joj preti "Šerif od Notingema", kao i da se u njoj nalazi "ozvučeni disk".Doktor Fil je zaključio da je Šeli veoma bolesna i da joj je treba pomoći.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...