BROD JE NASTAVIO DA PLOVI: Evo ko je posle 6 meseci preuzeo Mandinu ulogu u predstavi Petar Pan
Foto: Zorana Jevtić

Glumci i dalje neutešni

BROD JE NASTAVIO DA PLOVI: Evo ko je posle 6 meseci preuzeo Mandinu ulogu u predstavi Petar Pan

Pop kultura -

Održana je premijera predstave tokom čijeg izvođenja je pre tačno šest meseci Milorad Mandić Manda doživeo smrtonosni srčani udar.

Pre šest meseci proslavljeni glumac Milorad Mandić Manda doživeo je srčani udar u svojoj 55. godini života na sceni UK "Vuk Karadžić", tokom izvođenja dečje predstave "Petar Pan".

Mandina iznenadna smrt šokirala je celokupnu javnost, a ponajviše njegove mnogobrojne kolege i članove porodice koji i dalje ne mogu da se pomire sa činjenicom da glumca više nema. Ipak, Mandić i dalje živi u sećanjima domaće publike, ali i kolega koji neprestano misle na njega, a na pokojnog glumca ovih dana ne može da prestane da misli Dejan Lutkić, koji je preuzeo njegovu ulogu u pomenutoj predstavi za decu.,

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

Juče kada je bilo tačno šest meseci posle Mandine smrti, održana je premijera predstave "Petar Pan", a glumac koji u novoj postavi igra Kapetana Kuku podelio je svoje utiske sa predstavnicima medija.

"Ova uloga je prvo meni i bila ponuđena, ali ja sam tada imao obaveze i nisam mogao da je prihvatim. Eto, sada je ipak igram ja. Kao da se neki krug zatvorio, i kao da je neko zaista tako želeo. Igraću svoju ulogu za decu najozbiljnije, kao što uvek i igram sve uloge. Ipak, ova predstava će imati još uzvišeniji ton, baš onako kako je to Manda želeo. Zahvalan sam deci u predstavi što su me prihvatili, ovoga puta mi je bila potrebna njihova pomoć i imao sam je", istakao je Lutkić, dodavši da mu je saradnja sa Mandom uvek predstavljala pravo zadovoljstvo.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

"Kada imate glumca koji zna da mu je partner, na sceni ili ispred kamera osnova, e to je pravi glumac. Baš to je bio Manda. Znao je kako da vam napravi prostor, a uz takvog partnera vi možete da se igrate, da stvarate i dajete najbolje od sebe. Sa Mandom je to svako mogao", rekao je on za Blic.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: ČKALJA SVE OBJASNIO JOŠ PRE 30 GODINA: Poslušajte šta nam je poručio slavni glumac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track