Najnovije vesti

(FOTO) SLAVNA GLUMICA ŽELI BEBU U 50. GODINI: Dugo bezuspešno pokušava da zatrudni
Foto: Profimedia

Muke holivudske dive

(FOTO) SLAVNA GLUMICA ŽELI BEBU U 50. GODINI: Dugo bezuspešno pokušava da zatrudni

Pop kultura

Nikol Kidman uskoro će napuniti 50 godina, i iako ima četvoro dece priznaje da bi ponovo volela da postane mama.

Glumica je priznala da je godinama bezuspešno pokušavala da zatrudni i da se nada da će joj se u 2017. ta želja ostvariti.

"I pored svega što mi se desilo u životu, uloga majke bila je stvar koja je sve promenila na bolje", rekla je za američke medije. Nikol je usvojila dvoje dece, 25-godišnju Izabelu i 21-godišnjeg Konora, dok je bila udata za Toma Kruza. U braku sa Kitom Urbanom pre osam godina dobila je ćerku Sandej Rouz, a pre pet godina uz pomoć surogat majke dobili su i ćerku Fejt.

"I dalje se nadam da će se nešto desiti ove godine. Kit i ja bismo voleli da imamo još beba. Moja baka je moju majku rodila u 49. godini. Bila bih presrećna i dočekala bih trudnoću raširenih ruku."

Ona nije htela da otkrije detalje svoje borbe za potomstvo, ali je priznala da joj je nekoliko puta slomljeno srce zbog neuspešnih pokušaja.

Nikol je bliskim odnosima sa svoje dvoje usvojene dece.

"Oni su i dalje deo mog života i mog srca, ali sada su odrasli i imaju svoje živote. Ja se svim silama trudim da zaštitim njihovu privatnost. Istina je da je to sve teže i teže što su deca starija", rekla je nedavno Nikol.

Iako se često šuška da je njen brak sa Kitom u krizi, ona kaže da se nikada neće razvesti.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...