ISPUSTILA ULOGU ŽIVOTA! Zbog bahatih zahteva nije glumila u najnagrađivanijem filmu godine
Foto: Profimedia

Eh, Hermiona

ISPUSTILA ULOGU ŽIVOTA! Zbog bahatih zahteva nije glumila u najnagrađivanijem filmu godine

Pop kultura -

Glumica Ema Votson bila je prva koju su razmatrali za glavnu ulogu u filmu "La la lend", međutim, zbog njenih brojnih neostvarivih zahteva producenti su se ipak odlučili za Emu Stoun.

Kako pišu strani mediji, poznata glumica je zahtevala da probe budu u Londonu, potom je očekivala veći honorar od onog koji joj je inicijalno ponuđen, a imala je još neke zahteve na koje ekipa koja je radila film nije mogla da joj odgovori.

Kako stvari stoje "La la lend" će postati najnagrađivaniji mjuzikl svih vremena, a ceo tim iza filma sa iščekivanjem čeka trku za Oskara u kojoj je je ovo ostvarenje najveći favorit u gotovo svakoj kategoriji.

Bliski izvori glumice navode da Ema sada jako žali zbog svoje odluke, jer je bila prvi izbor za glavnu ulogu u mjuziklu koji je nominovan za Oskara u 14 kategorija. Umesto nje, ulogu u mjuziklu je dobila glumica Ema Stoun. Na Zlatnim globusima film je osvojio sedam nagrada.

Međutim, Ema možda i ne treba preterano da žali jer se svetska publika takođe raduje filmu "Lepotica i zver" u kojem ona tumači naslovnu ulogu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track