(FOTO) NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA KRISTI BRINKLI (63) U BIKINIJU: Ko su ćerke a ko mama
Foto: Profimedia

(FOTO) NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA KRISTI BRINKLI (63) U BIKINIJU: Ko su ćerke a ko mama

Pop kultura -

Super model Kristi Brinkli postala je najstarija žena koja se ikad pojavila na slavnoj naslovnici magazina posvećenoj kupaćim kostimima!

"U mojim godinama? Ni govora!", bile su prve reči koje je manekenka Kristi Brinkli (63) izgovorila kad su joj ponudili novo slikanje u magazinu gde je već krasila naslovnicu čak 11 puta, piše Lepa & Srećna. Međutim, kad se posavetovala sa svojim ćerkama - Aleksom Rej Džoel (31) i Sejlor Brinkli Kuk (18) - dogovorila se s njima da ipak pozira. Kako kaže, biće to poslednji put!

Slikale su se zajedno, a svi kažu da se samo po poziciji dama na slici može zaključiti ko su ćerke a ko je mama - pogledajte i sami OVDE.PROČITAJTE JOŠ:Lepotica i posle 60. godine: Kristi Brinkli u bikiniju će vas naterati da vežbate! (FOTO)PAMELA ANDERSON (49) ŠOKIRALA NOVOM LEPOTOM: Golo lice iznad poznatih grudi pleni PRIRODNOM šminkom (FOTO)16 toaleta MELANIJE TRAMP o kojima svet mode priča: kako je devojka sa sela postala žena predsednika Amerike i prava modna ikona (FOTO + VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track