OTAC JU JE SILOVAO KADA JE IMALA 19: Posle toga su se upustili u vezu koja je trajala 10 godina!
Foto: Profimedia

JEZIVA PRIČA POZNATE GLUMICE

OTAC JU JE SILOVAO KADA JE IMALA 19: Posle toga su se upustili u vezu koja je trajala 10 godina!

Pop kultura -

Javnost je bila u šoku pre osam godina kada je glumica Mekenzi Filips otkrila da je godinama bila u vezi sa svojim ocem, pokojnim pevačem grupe "Mamas & Papas" Džonom Filipsom.

Mekenzi je sada otkrila da je porodica i dalje krivi zato što je detalje njihovog incesta iznela u javnosti.

Pedesetsedmogodišnja glumica Mekenzi Filips je u svojoj novoj knjizi pisala je o lečenju od zavisnosti, a otkrila je i da njena porodica veruje da je sama kriva za ono što joj se desilo.

"Ne zovu me na rođendanske proslave, besni su na mene i govore mi da nisu spremni da mi oproste. Oni neće meni da oproste što sam bila žrtva zlostavljanja dok sam bila dete, ili zato što sam o tome javno progovorila", rekla je nekadašnja glumica i dodala:

foto Profimedia
foto Profimedia

"Moja familija još ne oprašta bol i bes koje sam im nanela kada sam otkrila istinu o mom ocu. Oni krive žrtvu, a brane zločinca. Znala sam da ću biti meta takvih reakcija jer sam rekla istinu koju niko nije hteo da čuje".

Mekenzi je ove jezive tajne otkrila 2009. u knjizi "High on Arrival", u kojoj je napisala da ju je otac silovao kada je imala 19 godina, dok su oboje bili pod dejstvom droge i alkohola. U knjizi je pisala i da ju je otac silovao noć pre njenog venčanja, i da su se potom oboje dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnela, a nije bila sigurna da li sa ocem ili mužem. Filips je platio abortus, a Mekenzi kaže da posle toga nije želela da je ikada više dodirne.

Džon Filips je bio tekstopisac i frontmen grupe "Mamas & Papas", koja je bila veoma popularna šezdesetih godina. Filips je preminuio 2001. u 65 godini nakon duge borbe sa drogom i alkoholom.

I sama Mekenzi dugo se borila sa zavisnošću, ali je sa pedeset godina rešila da promeni život i sada je angažovana kao savetnik u jednom centru za odvikavanje.

foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track