NIKAD NIJE ZABORAVIO RODNO MESTO: Ovo je SELO Dragana Bjelogrlića u kojem je imao teško detinjstvo
Foto: Printscreen

Vole da njegovi Barađani

NIKAD NIJE ZABORAVIO RODNO MESTO: Ovo je SELO Dragana Bjelogrlića u kojem je imao teško detinjstvo

Pop kultura -

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić omiljen je u svom rodnom mestu, a ni on nije zaboravio Baranđane.

Svakog leta je tamo, a i nema komšije kojem nije dao bar malu ulogu u nekom svom filmu.

Proslavljeni glumac, reditelj i producent Dragan Bjelogrlić, rodom iz Barande, upravo tamo provodi najveći deo vremena, a njegove komšije su rado popričale o njemu i njegovoj porodici.

Prva osoba koja je otkrila nešto o Bjelogrliću je baka Melanija Vasić, koja stanuje odmah pored porodičnog doma Bjelogrlića. Kaže, Dragana i njegovog brata Gorana zna od malih nogu, a u dobrim je odnosima i sa njegovom majkom Nadom.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

TUŽNA SUDBINA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Komšije otkrile javnosti nepoznate detalje o njegovom životu

"Znam ga od malih nogu, uvek je bio jako fin dečko. Dragan je živahniji i energičniji, Goran je nekako tokom celog detinjstva bio mnogo mirniji. Mada, obojica vole da se šale sa ljudima. Majka im je jako fina, poštena žena. Preko leta ona je stalno ovde u selu, a čim počne zima, odlazi za Beograd. Divne su komšije! Za Uskrs njihova majka Nada ofarba jaja i donese poklone za moje praunuke", priča baka Melanija i otkriva kako je Bjela izgubio oca Tomislava kada je imao 18 godina i da se od tada sam borio da uspe u životu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Deda im je bio opančar, radnja mu je bila tu gde je kuća... A Dragan i Goran su bili momci kada su izgubili oca. Posle su se sami borili kroz život da uspeju. Njihova majka Nada se uvek borila da im obezbedi da imaju sve najbolje, a Dragan se sam trudio da uspe i da se školuje. Nije lako deci koja izgube jednog roditelja da nastave da se bore, ali oni su to ipak uspeli. Koliko god da im je bilo teško to što su odrastali bez oca, oni nikada to nisu pokazivali, već su se uvek trudili da budu bolji.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Sećam se kada je dolazio ovde na raspuste, nikada nije pokazivao koliko mu je teško, već je stalno učio i borio se za opstanak u velikom gradu. Nije ni jednom ni drugom bilo lako, znate kako je kada dolazite iz malog mesta i u gradu pokušavate da se snađete. Svaka njima čast kako su uspeli tako u životu", kaže prva komšinica, koja dodaje da je njihov otac Tomislav, koji je, kao i majka Nada, ekonomista po struci, želeo da njegovi sinovi budu uspešni građevinski inženjeri, pa je tako Dragan upisao građevinski fakultet, ali je vrlo brzo prekinuo studije".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Bonus video:

Premijera filma Stado

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track