MONIKA BELUČI VOLI I POŠTUJE SRBIJU: Ova zemlja je napravljena od LEPOTE i PATNJE!
Foto: Marina Lopičić

Otvorila 45. fest

MONIKA BELUČI VOLI I POŠTUJE SRBIJU: Ova zemlja je napravljena od LEPOTE i PATNJE!

Pop kultura -

Monika Beluči, slavna glumica, diva koja nema konkurenciju kada je lepota u pitanju, pravi primer dame koja zrači posebnom energijom, juče je stigla u Beograd kako bi otvorila 45. FEST.

Nakon što je nasmejana stigla na beogradski aerodrom, Monika je još veselija došla na beogradsku premijeru filma “Na mlečnom putu”, Emira Kusturice.

Na pitanje kako joj je bilo dok je snimala film, te koliko poznaje našu kulturu, Belučijeva je podelila iskrene utiske i stavove:

MONIKA BELUČI PROGOVORILA SRPSKI, SVI SU ZANEMELI: Muškarci su STOKA!"Ne pričam srpski, ali u filmu pričam na srpskom. Emir Kusturica je rekao da je moj srpski dobar (smeh). Sve što mogu da kažem jeste da sam imala četiri godine zaista lepo provedenog vremena. Snimati četiri godine u jednoj zemlji znači da je sve oko vas prelepo. Zemlja je napravljena od lepote i patnje… Za nas je teško da sudimo jer ne znamo priču… Ono što mogu da kažem jeste da sam ja pristupila ovom filmu sa umetničke i ljudske tačke gledišta, a ne političke. To je film o ljubavi, nadi, to je ljubavna priča između dvoje odraslih ljudi koji nemaju šta da izgube i nisu više mladi… Ali, iako su sve izgubili, nešto magično se desilo u trenutku kada su se sreli", objasnila je slavna lepotica kojoj je dodatni razlog za sreću povratak Emira Kusturice na filmsko platno.

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI INTERVJU S MONIKOM BELUČI: Kusturica me najbolje poznaje kao ženu!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bonus video

Kurir TV: Evo kako je izgledao susret premijera Vučića i Monike Beluči!

(telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track