(FOTO)SADA JE VEĆ VELIKI ČOVEK: Ovako je Bekamov sin proslavio punoletstvo
Foto: Profimedia

(FOTO)SADA JE VEĆ VELIKI ČOVEK: Ovako je Bekamov sin proslavio punoletstvo

Pop kultura -

Kada roditelji shvate da je njihovo dete jedna posebna individua i već odrasli čovek, svi njihovi uspesi u karijeri padaju u vodu, piše sajt Story.rs.

Viktorija i Dejvid Bekam nisu sakrili svoje emocije, već su iskazali da su najponosniji na činjenicu da je njihov najstariji sin već odrasla osoba koju su ljubavlju i podrškom uputili na pravi put. Poznat kao jedan od najbrižnijih roditelja na svetu, Dejvid Bekam je svom sinu uputio dirljivu čestitku prisetivši se trenutka kada ga je prvi put uzeo u ruke, ali i muka koje svi novopečeni roditelji imaju. "Na ovaj dan pre 18 godina ovaj mali čovek je ušetao u naše živote. Kada bih rekao da smo se osetili blagoslovenima, bilo bi to potcenjivanje. Od prvog dana, nije spavao tokom noći i uspaljivalo ga je jedino kada bih ga vozio autom i morao je da bude Bojzon na radiju kako bi konačno zaspao. Sada spava tokom cele noći bez pesme. Od ovog prelepog dečaka Bruklin je postao zgodan i ljubazan mladić. Ponosan sam na to što je moju karijeru proživeo zajedno sa mnom, a još ponosniji na to što je postao takva osoba. Srećan rođendan! Sada možeš zvanično da odvedeš oca na piće u pabu", napisao je Dejvid.

Sa sajta Story.rs pročitajte i: Više od svih poklona, nju je oduševio ovaj gest: Dragana Mićalović sa najlepšim osmehom na licu proslavila rođendan (FOTO, VIDEO)Aneta Ivanović: Želim da rodim još jedno deteMajka koja voli svoju decu, nikada im neće oduzeti oca: Lidija Vukićević iskreno o odnosu sa bivšim suprugom (FOTO)

Bilo da je obučena u najskuplju toaletu ili u obične teksas farmerke ona je neprevaziđena ikona stila: Sloboda Mićalović u autfitu u kojem je do sada malo ljudi videlo (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track