Imaju tek nekoliko zajedničkih fotki: Glumica otkrila zašto je SKORO NIKAD nećete videti sa suprugom
Foto: Profimedia

Zajedno su 6 godina...

Imaju tek nekoliko zajedničkih fotki: Glumica otkrila zašto je SKORO NIKAD nećete videti sa suprugom

Pop kultura -

Iako su već dugo u braku i imaju dvoje dece, ovaj slavni par se veoma retko pojavljuje na crvenom tepihu.

Zbog toga mediji, kad pišu o srećnom paru, često objavljuju njihove stare fotografije.

Na društvena okupljanja u Holivudu Eva i Rajan se obično pojavljuju odvojeno, a glumica je nedavno otkrila zbog čega je to tako.

Razlog je to što veoma retko uopšte izlaze zajedno.

"Mnogi ne znaju ovo o meni, ali ja jednostavno obožavam da budem kod kuće! Umesto da hodam crvenim tepihom, radije ću da budem sa svojim devojčicama", rekla je nedavno Mendezova.

Ukoliko ste se tokom nedavne dodele Oskara pitali zbog čega je Rajanu Goslingu društvo pravila sestra, a ne supruga, ovo je najverovatnije odgovor na vaše pitanje.Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Jedini detalji sa kojih je podignut veo tajne: Tradicionalna sahrana za prilično netradicionalnu zvezdu (FOTO)Nije ni ruža, ni skupoceni nakit: Posle ovakvog Rastinog iznenađenja, svaka dama će pozavideti Ani Nikolić (FOTO)O ovome samo sada još govorim i više neću: Pre potpunog povlačenja iz medija Milica Dabović otkriva sve detalje svog odnosa sa Vukom (FOTO)

Bezbrižne trudničke dane je posvetila jednoj VAŽNOJ stvari: Evo kako Jelena Đoković provodi vreme (FOTO)Zajedno su 6 godina, a imaju tek nekoliko zajedničkih fotografija: Eva Mendez otkrila zašto je SKORO NIKAD nećete videti sa suprugom

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Romantika sa mnogo nula: Vereničko prstenje poznatih lepotica kojima su one sa lakoćom izgovorile - DA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track