Najnovije vesti

SEĆATE SE LEPE STAŠE IZ SERIJE LISICE? Radila je sa brojnim HOLIVUDSKIM facama, a evo gde sada ŽIVI!
Foto: Printscreen/Youtube

Otišla je iz Srbije

SEĆATE SE LEPE STAŠE IZ SERIJE LISICE? Radila je sa brojnim HOLIVUDSKIM facama, a evo gde sada ŽIVI!

Pop kultura

U "Lisicama" je večito igrala na kartu bespomoćnog treptanja, smeškanja i prenemaganja. Međutim, mnogi su je obožavali.

Jelena Stupljanin je glumila u mnogim predstavama i filmovima, a televizijska publika pamti je baš po ulogama u serijama "Lisice" i "Naša mala redakcija".

Nakon "Lisica", Jelena napušta Srbiju i odlazi u Njujork, na usavršavanje. Završila je dve godine na čuvenom pozorišnom i filmskom institutu. Na tom magičnom mestu školovali su se slavni ljudi poput Roberta de Nira, Al Paćina, Džesike Lang.

"Maštala sam o takvom obrazovanju. To je bio moj motiv za odlazak, a nisam ni slutila da ću ostati", rekla je u jednom intervjuu.

Printscreen
Printscreen

Prošle godine je imala priliku da se pojavi i u popularnoj američkoj seriji "The Blacklist", u kojoj glumi Džejms Spejder.

"Bilo je veliko zadovoljstvo raditi sa predivnim Džejmsom Spejderom", rekla je glumica, te dodala da njih dvoje imaju nešto zajedničko – iste inicijale.

O životu u inostranstvu kaže:

"Prija mi život u tuđini. Upoznala sam zanimljive ljude, stekla divne prijatelje. Trebalo mi je dosta vremena da nađem pravo mesto za sebe na njujorškoj pozorišnoj sceni, ali sada osećam da sam našla svoju pozorišnu kuću, ili, kako to glumci vole da kažu, pozorišnu porodicu, koja me voli i prihvata kao njihovu."

Nebojša Mandić
Nebojša Mandić

Blic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...