(FOTO) SEKSI MODEL MEĐU SRPSKIM VODITELJKAMA: Irena Poša je BOMBA i obožava da razbija predrasude!

(FOTO) SEKSI MODEL MEĐU SRPSKIM VODITELJKAMA: Irena Poša je BOMBA i obožava da razbija predrasude!

Pop kultura -

Svojom elokventnošću i seksepilnim izgledom Irena Poša odmah je skrenula pažnju na sebe. Uređuje muzički program radija, a na Prvoj televiziji je gledamo kao seksi reporterku u okviru popularne emisije "Na mestu zločina".

Ova mlada devojka je, kako kaže, osetila dosta sujete i predrasuda na svojoj koži, a najviše u poslu kojim se bavi.

Irena je otkrila koliko dugo je u medijima, ali i kako se bori sa predrasudama.

"U svet medija sam zakoračila još u toku studija, na završnoj godini "Fakulteta Bezbednosti" počela sam da volontiram na televizija i potpuno se zaljubila, pre nekih 5, 6 godina. Ja predrasude obožavam! Obožavam da nekoga razuverim, da, kada se od mene očekuje mnogo i mnogo, pokažem da mogu da ispunim svaki zadatak. Trud i rad je nešto što niko ne može da vam ospori i dani i noći koje sam provodila radno često se odričući izlazaka i kafenisanja… Isplatili su se".Mlada reporterka se oprobala i u modelingu.

"Još kao dete sam se oprobala u svetu modelinga, ali nije mi to držalo pažnju. Više volim da ja fotkam ljude oko sebe! Nisam opterećena brendovima. Veliki broj stvari koje nosim sam sama pravila, ili preradila. Obožavam da kupujem ali mi je brend manje važan od prijatnog materijala i neobičnog dizajna".

Irena je otkrila da na šta najradije potroši novac.

"Definitivno na torbe i obuću! A, što se tiče odevnih predmeta…Više novca volim da izdvojim za stvari domaćih dizajnera koji su drugačiji i čije modele znam da neće šetati ceo grad. Za sve ostale krpice, nema pravila kod mene. Šetam po radnjama pa šta mi se dopadne, kupljeno".Da bi je osvojio, muškarac mora najpre da bude dobar čovek.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

"Nikada nisam imala mnogo starije muškarce od sebe. Volim da to bude razlika od svega nekoliko godina. Čini mi se da sam mnogo manje zahtevna nego što deluje kada je izbor muškaraca u pitanju. Bitno je da osetim da je dobar čovek, da ume da nasmeje, da voli i oseća muziku jer je ona moj život… Još i da ima stila i da je dzentlmen, pa to bi bilo savršeno. Ali, hajde da ne preterujem sa zahtevima, držaću se onih početnih uslova".Za sam kraj razgovora Irena je rekla da je njen najveći projekat "Radio S4" gde sa svojim uigranim timom kreira ovu urbanu radio stanicu koja se izdvaja po kvalitetnom muzičkom programu.

"Radio je moja ljubav i radujem se narednim mesecima. A na televiziji nastavljam da radim u ekipi Mašana Lekića, gde je svaki dan drugačiji i dinamičan".

(vivstars.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track