ZVEZDA ČUVARA PLAŽE DOTAKAO DNO: Izbo je ženu nožem i završio IZA REŠETAKA!
Foto: Profimedia

Horor

ZVEZDA ČUVARA PLAŽE DOTAKAO DNO: Izbo je ženu nožem i završio IZA REŠETAKA!

Pop kultura -

Glumac Džeremi Džekson osuđen je na zatvorsku kaznu zbog incidenta koji je izazvao 2015. godine, kada je nožem izbo jednu ženu.

Zvezda serije "Čuvari plaže", u kojoj je igro Hobija, sina Miča Bjukenona, pokušao je da se nagodi sa sudom kako bi izbegao zatvor, ali ga je sudija ipak osudio na 270 dana iza rešetaka i pet godina uslovno. Pošto je već 109 dana bio u pritvoru, ta kazna mu je umanjena pa će u zatvoru provesti još 161 dan.

Pored toga, Džeremi će morati da ide i na kurs za kontrolu besa i na sastanke anonimnih alkoholičara.

Džeremi je uhapšen u avgustu 2015. nakon što je izbo ženu u blizini njene kuće u Los Anđelesu, nakon što su se posvađali. On žrtvu navodno prethodno nije poznavao, a na nju je nasrnuo kada ga je ona uhvatila kako pokušava da ukrade automobil njenog dečka. Džeremi je pokušao da pobegne, ali ga je policija pronašla i ubrzo je uhapšen.

Džekson je u aprilu iste godine lišen slobode kada ga je jedan čovek optužio da ga je glumac izbo devet puta dok je pokušavao da ga opljačka.

Džeremi je 1999. napustio seriju "Čuvari plaže "posle osam godina zbog zavisnosti od narkotika sa kojom se dugo borio i o čemu je otvoreno govorio.

Godine 2014. učestvovao je u britanskoj verziji rijalitija "Veliki Brat", ali je diskvalifikovan i izbačen iz kuće zato što je spopadao manekenku Kloi Gudman.

Naredne godine, mediji su pisali da je pokušao da ubije svoju bivšu ženu, manekenku Loni Vilison. Objavljen je audio snimak nastao tokom svađe u njihovom domu u Los Anđelesu, u kojem se čuje kako ona vrišti dok ju je on davio i udarao. Loni je završila sa dva slomljena rebra, povređenim vratom i ogrebotinama po licu i telu.

Loni je kasnije odlučila da ne podnosi prijavu protiv Džeksona.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track