(FOTO, VIDEO) Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton: Naših 6 godina braka ispunjenih radošću
Foto: Profimedia

Svi se pridružili čestitkama

(FOTO, VIDEO) Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton: Naših 6 godina braka ispunjenih radošću

Pop kultura -

Princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se 29. aprila 2011. godine u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. Njihovu ljubavni priču javnost je s velikom pažnjom pratila, što i dalje čini, posebno od kako su njihovi mališani došli na svet i ulepšali njihove živote...

Princ Vilijam upoznao je Kejt 2001. godine. Oboje su sturirali na Univerzitetu Sent Andrejs. Kejt je jednom prilikom priznala da ju je to poznanstvo veoma iznenadilo, te da je u početku bila veoma sramežljiva u njegovom prisustvu.Dve godine kasnije upustili su se u ljubavnu vezu, koju su čuvali daleko od očiju javnosti.

"Mislim da sam bila crvena kao bukla kada sam ga upoznala", izjavila je princeza jednom prilikom, komentarišući njihov početak.Kejt i Vilijam objavili su vest o veridbi u 16. novembra 2010. godine. Međutim, ceremonija veridbe tada je samo bila obavljena, jer je par zapravo bio veren od 20. oktobra iste godine. Vilijam je zaprosio lepu Ketrin tokom odmora u Keniji. Kejt je dobila prsten koji je pripadao njegovoj pokojnoj majci, princezi Dajani.

Venčanje je bilo kao iz bajke! Čitav svet trudio se da upamti svaki detalj. Tada smo takođe dobili priliku da još malo bolje upoznamo princezinu sestru Pipu.

Kejt Midlton i princ Vilijam prvo dete dobili su 2013. godine. Maleni princ je rođen 22. jula pomenute godine u Londonu. Već idućeg dana bebicu je upoznao i svet, kada je objavljeno da će nositi ime Džordž Aleksandar Luis.

Dve godine kasnije, princeza je postala mama po drugi put 2. maja. Rodila je devojčicu, kojoj je dato ime Šarlot Elizabet Dajana.

Kraljevska porodica uvek je u centru pažnje, kada su u pitanju posete ili događaji, pa tako i bitni datumi koji se tiču isključivo njihovog privatnog života. Moderna princeza oduševljava dame širom sveta svojim stilom. Mladi roditelji razmenjuju tajne roditeljstva sa uživanjem.A ove godine, oni proslavljaju 6 godina braka te su se svi naravno pridružili čestitkama."Hvala na divnim čestitkama", poručuje kraljevska porodica putem Instagrama.

"Zaista fantastičnih 6 godina", glasi poruka na društvenoj mreži Tviter.

Izvor: Glossy

PROČITAJTE JOŠ:

Jedno venčanje, dve venčanice: Ruski glamur i ekstravagancija o kojima priča ceo svet (FOTO)Modna kombinacija vredna pažnje: Za prvi rođendan u ulozi prve dame odabrala je TEGET (FOTO)Po receptu boginje starog džinsa: Opa bojfrend stajl (FOTO)Uživo spektakl: Aca Lukas pravi najveću žurku na Balkanu!Andrijana Videnović: Neke ljubavi nemaju ograničen rok trajanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track