TRAŽENA GLUMICA: Rusi nam otimaju Slobodu
Foto: Profimedia

Glumica kreće stopama Miloša Bikovića

TRAŽENA GLUMICA: Rusi nam otimaju Slobodu

Pop kultura -

Mićalovićevoj se smeši velika karijera u Rusiji, jer je nakon saradnje s Kusturicom dobila ponudu za glavnu ulogu

Nakon Miloša Bikovića, blistava karijera u Rusiji smeši se i Slobodi Mićalović, saznaje Kurir.Za našu glumicu postoji veliko interesovanje nakon što je u ruskim bioskopima prikazan njen novi film „Na mlečnom putu“, u kome su joj partneri Monika Beluči i Emir Kusturica.

Traže i Ninu

- Nakon što je sa Kusturicom bila na premijeri njegovog filma u Moskvi, Sloboda Mićalović postala je interesantna ekipi jednog filma, i to za glavnu ulogu. U trci za manje uloge u drugim projektima su i Nina Janković, Ivana Žigon i Milena Radulović - rekla je za Sputnjik Gordana Milevčić, producent i agent.

(VIDEO) OVAKVU DIVLJU JE NIKAD NISMO VIDELI: Sloboda Mićalović nekontrolisano RUŠI sve oko sebe!

Snimaju Bosiljčić i Marić

(VIDEO) OVAKVU DIVLJU JE NIKAD NISMO VIDELI: Sloboda Mićalović nekontrolisano RUŠI sve oko sebe!

Od naših glumaca zapažene uloge u Rusiji ostvarili su Ivan Bosiljčić, Nebojša Dugalić i Milan Marić, koji je dobio glavnu ulogu u biografskom filmu o životu ruskog pisca Sergeja Dovlatova.

Novi izazovU SERIJI O OKTOBARSKOJ REVOLUCIJIU Sankt Peterburgu Miloš Biković trenutno snima za ruski Prvi kanal seriju u kojoj igra ruskog oficira. On je jedini Srbin učesnik projekta koji će biti emitovan za godišnjicu Oktobarske revolucije.

Ljubomir Radanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track