(FOTO) 47 GODINA RAZLIKE NIJE PREPREKA: Roker i glumica šokirali svet svojom vezom
Foto: Profimedia

NE MARE ZA KOMENTARE

(FOTO) 47 GODINA RAZLIKE NIJE PREPREKA: Roker i glumica šokirali svet svojom vezom

Pop kultura -

Iako je gotovo pola veka mlađa od njega i sve oči su uprte u njih, čuveni roker i glumica ne skidaju ruke jedno s drugog na javnim događajima.
Džimi Pejdž, legendarni kompozitor i gitarista kultnog benda Led Cepelin, oduvek je s lakoćom zavodio lepotice, piše Glossy.

Ipak, malo ko je očekivao da će mu to ići od ruke i u 73. godini, ali i da će na njegov šarm pasti devojka od 26 godina!Roker je, naime, u vezi s mladom Skarlet Sabet, glumicom i pesnikinjom, a njih dvoje gotovo da se ne odvajaju.

Ova lepa Londonka iranskog porekla poznata je po tome što je opčinjena modom sedamdesetih godina, a očigledno je da joj se dopada još nešto čime su svi bili opsednuti sedamdesetih - Džimi Pejdž.Ipak, njih dvoje nisu odnedavno zaljubljeni.- Džimi vodi sasvim običan život sudeći po svemu, ne živi u stilu rokenrola. Njegova nova devojka se čini veoma normalnom - rekao je izvor blizak Pejdžu još 2015. godine.Sa sajta Glossy preporučujemo vam još:Njegova kika inspirisala je šaljivdžije na društvenim mrežama: I Slavko Kalezić progovorio o svojoj pletenici! (FOTO, VIDEO)Kad me je prvi put ugledao, rekao je da ću mu biti žena: Znate li kako su se zavoleli Gagi Jovanović i Branka Pujić?Sigurno ga još niste čuli: Hristina Popović je za svoju mezimicu odabrala nesvakidašnje i PRELEPO imeKakvu li će Jelisaveta Orašanin odabrati? Ovo su najpopularnije venčanice ove sezone (VIDEO)Reakcija Anastasije Ražnatović na vest o ženidbi Miloša Teodosića (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track