Nagrađena komedija Priča se po gradu
Foto: Promo

ZAVRŠEN TEATAR FEST U DOBOJU

Nagrađena komedija Priča se po gradu

Pop kultura -

Predstava u režiji Staše Koprivice najbolja po mišljenju publike sa ocenom 4,90

Jedna od trenutno najpopularnijih predstava „Priča se po gradu“, u kojoj briljiraju Olga Odanović, Sena Đorović, Anastasija Mandić i Dubravka Mijatović, prvi put je gostovala na nekom pozorišnom festivalu i odmah odnela nekoliko nagrada.

Intrigantna komedija Staše Koprivice za osnovu ima trač koji menja život četiri žene i izvedena je na već tradicionalnom 18. Teatar festu u Doboju.

Popularne glumice su na festivalu dokazale veliku ličnu umetničku vrednost, kao i popularnost predstave, pa su osvojile prvu nagradu publike s prosečnom ocenom 4,90, najvećom ocenom u protekloj deceniji, dok je Olga Odanović proglašena za najbolju glumicu festivala. Glumice su kao prvonagrađene dobile prigodne poklone organizatora.

- Predstava stvarno otvara neke teme o prijateljstvu, ljubavi i praštanju, što je danas vrlo važno, da li smo danas u stanju da oprostimo neke stvari koje nisu male. Takav je u ovoj našoj predstavi i trač zbog kojeg tri najbolje drugarice stavljaju na kocku i svoje prijateljstvo - rekla nam je Olga Odanović.

Uspešnu pozorišnu sezonu Olga, Sena, Anastasija i Dubravka zatvoriće izvođenjem u Beogradu 14 juna u Akademiji 28.

Kurir / E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track