(VIDEO) VOLIM TE, NIKADA NEĆEŠ BITI ZABORAVLJEN: Tom Hardi neutešan i u suzama!
Foto: Profimedia

PROŽIVALJAVA NAJTEŽE DANE

(VIDEO) VOLIM TE, NIKADA NEĆEŠ BITI ZABORAVLJEN: Tom Hardi neutešan i u suzama!

Pop kultura -

Tom Hardi sa svojim je obožavateljima podelio tužnu vest. Kaže se da je pas čovekov najbolji prijatelj, a Tom i njegov voljeni labrador Vudi pravi su dokaz tome. Zgodni glumac trenutno proživljava najteže dane jer je Vudi, nažalost, uginuo.

"Sve što je znao bilo je voleti. Kada je on bio uz mene i sa mnom, svet mi je bio bolje mjesto", napisao je Hardi u dirljivom postu posvećenom svom ljubimcu.

Vudi je bio još malo štene kada ga je Hardi našao na ulici. Bili su nerazdvojni, a često su se zajedno pojavljivali na premijerama i filmskim setovima.

foto: Printscreen YT

Britanski glumac napisao je da je Vudi uginuo ranije ove nedelje nakon "kratke i vrlo teške borbe" s polimiozitisom, bolešću koja uzrokuje propadanje mišića.

"Imao je samo šest godina. Premlad nas je napustio i svi smo jako utučeni zbog njegove smrti. Zahvalan sam za njegovu lojalnost i ljubav i velika mi je uteha da više ne pati. Bio mi je najbolji prijatelj. I ja i moja porodica smo ga jako voleli i on je nas voleo više od ičega", napisao je Hardi dodajući da su njihove duše zauvek isprepletene.

"Hvala ti Vudi što si nas pronašao. Zauvek ćeš biti s nama i mi s tobom. Nikada nećeš biti zaboravljen. Volim te više nego što rečima mogu opisati. Do meseca i natrag, beskrajno", zaključio je utučeni glumac.

(Kurir.rs/Tabloid, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja