GDE JE DOMAĆICA ČIJI JE GLAS ODJEKNUO SVETOM? Danas zarađuje milione, ali je progoni strah iz prošlosti!
Foto: Prinscreen

ONA IMA TALENAT

GDE JE DOMAĆICA ČIJI JE GLAS ODJEKNUO SVETOM? Danas zarađuje milione, ali je progoni strah iz prošlosti!

Pop kultura -

Suzan Bojl je postala instant zvezda, a osim slave i prilike da se obogati svojim talentom, uspeh u popularnom takmičenju doneo joj je i pažnju tabloida, spekulacije o njenom zdravlju i odnosima s porodicom, pretresanje njenog nepostojećeg ljubavnog života...

Sve to je navelo pevačicu da se povuče na neko vreme, ali sad je ponovo tu, s albumom "A Wonderful World".

- Željela sam da napravim album u kojem može porodično da se uživa, na kojem ima ponešto za svakoga, koji može da se sluša cele godine i budi uspomene. Svako ko me poznaje zna da sam veliki Madonin fan i da mi je vrhunac bio da otpjevam ‘Like A Prayer’ - istakla je Suzan.

"A Wonderful World" je Suzanin sedmi album, koji je snimila od 2009. godine, kad je otpevala "I Dreamed a Dream" i vinula se među zvezde.

Danas možda izgleda kao druga žena, ali... Zapravo nije.

Iako je daleko iznad svog nekadašnjeg života i ostvarila je san koji mnogi sanjaju, neke njene uspomene je i dalje progone, a njeni snovi se izgleda nisu mnogo promenili.

- Moji ciljevi su danas jednostavni - da imam dobre prijatelje i porodicu oko sebe i da uživam u novcu koji sam zaradila, bez brige da ponovo neću moći da platim struju ili grejanje. Bila sam u toj situaciji, kad nisam mogla da platim račune nakon što mi je majka umrla, a pre nego što sam se prijavila za "Britanija ima talenat". Moj najveći strah je da se vratim na to, zato se tako trudim da razumno trošim - rekla je Suzan Bojl za Sunday Post.

Suzan Bojl i dalje živi u Blekburnu, u kući u kojoj je odrasla.

foto: Profimedia

Kurir.rs/novi.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track