NIKOLA KOJO PRODAJE GITARU ZA LEČENE DECE OBOLELE OD RAKA: Na njoj su svirali poznati, a sad će da odsvira najlepšu stvar!
Foto: Dragana Udovičić

HUMANITARNA AKCIJA

NIKOLA KOJO PRODAJE GITARU ZA LEČENE DECE OBOLELE OD RAKA: Na njoj su svirali poznati, a sad će da odsvira najlepšu stvar!

Pop kultura -

U humanitarnoj akciji za pomoć završetku izgradnje hemato-onkološke klinike u niškom Kliničkom centru, poznati glumac Nikola Kojo oglasio je prodaju svoje akustične gitare.

Onaj ko kupi instrument, takođe će dati doprinos akciji jer sav novac ide za opremanje klinike.

Kako se navodi u oglasu, Kojo je gitaru kupio kada je imao ideju da otvori svoju kafanu. A kako kafane nema bez muzike, odlučio je da odmah nabavi i jednu akustičnu bas gitaru ne bi li uvek bio spreman da zasvira. I mnogo puta je sa kolegama uz nju pevao, ali kafanu, na kraju, nije ni otvorio - navodi se u oglasu.

U videu koji prati oglas, Kojo kaže da su na gitari koju prodaje svirali mnogi zanimljivi ljudi - muzičari, glumci, pevači. Sada je vreme da ona odsvira svoju najlepšu stvar - kaže Kojo.

Građani će preko akcije “Oglasi za život” moći da dođu u posed ličnih dragocenosti svojih omiljenih glumaca i muzičara, istovremeno pomažući NURDOR-u.

Osim poznatih, svaki građanin će moći da se uključi u akciju i oglasi prodaju stvari koje mu više nisu potrebne.

(Kurir.rs/Južnevesti/V.M)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Otkrivamo vam uzbudljive detalje sa snimanja nove sezone serije Ubice mog oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track