KADA SU TI BEKAMOVI RODITELJI: Harper proslavila rođendan u kraljevskoj palati! Vrištala je kada je videla ko je došao na žurku
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI TRAČEVI

KADA SU TI BEKAMOVI RODITELJI: Harper proslavila rođendan u kraljevskoj palati! Vrištala je kada je videla ko je došao na žurku

Pop kultura -

Viktorija i Dejvid Bekam su spremni da urade sve za svoju decu, pa su tako za šesti rođendan njihove mezimice Harper smislili iznenađenje koje uključuje pravu palatu i prave princeze.

Our little birthday princess x Kisses ????????????????????????

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Harper je proslavila rođendan u Bakingemskoj palati a društvo joj je pravila princeza Eugenija. U plavoj haljinici, kostimu Else iz animirnaog filma “Frozen”, je pozirala ispred palate držeći u ruci gomilu balona, a ponosna mama je fotograju podelila na društvenim mrežama uz reči:

"Naša malena rođendanska princeza". Dejvid je takođe na Instagramu objavio sliku svoje ćerke sa njenim drugaricama i princezom Egenijom.

"Harper je prava srećnica, upoznala je pravu princezu u palati", napisao je Bekam u opisu slike.

Lucky Harper meeting a real life princess at the Palace x ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Kruz Bekam je sestrici poželeo srećan rođendan uz reči: "Draga Harper, ne mogu da verujem da imaš vć imaš šest godina, tako si velika devojka i najbolja sestra na svetu. Volim te puno i želi ti da se danas zabaviš"

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track