BOGOLJUB POTVRDIO PISANJE KURIRA: Karići zaslužuju film kao Trampovi
Foto: Reuters, Promo

ISTINA

BOGOLJUB POTVRDIO PISANJE KURIRA: Karići zaslužuju film kao Trampovi

Pop kultura -

Biznismen kaže da će snimiti dokumentarac po uzoru na priču o porodici američkog predsednika, a potencijalni reditelj je Dragan Bjelogrlić

Biznismen Bogoljub Karić potvrdio je pisanje Kurira da stiže filmska priča o dinastiji Karić!

On planira da snimi dokumentarno-igrani film o porodičnoj kompaniji, a potencijalni reditelj za ovaj projekat je Dragan Bjelogrlić, dok su scenaristi u opticaju Gordan Mihić i Milovan Vitezović.

- Ovo će biti priča o prvoj porodičnoj kompaniji u Jugoslaviji koja već pola veka uspešno radi i kod nas i u svetu - kaže za Novosti Bogoljub Karić i dodaje:

- Cilj nam je da prikažemo naš razvoj i sa čime smo se sve suočavali - od sjajnih i veselih trenutaka do otimanja kompanija i progona.

Kako je Kurir već pisao, deo filma će se snimati na Kosovu, odakle potiče porodica Karić, ali i u Rusiji, gde takođe posluju nekoliko decenija. Biznismen je istakao da će film istovremeno biti i saga o tome koliko je mukotrpan put razvoja porodičnog biznisa i kroz šta preduzetnici prolaze.

- Napravićemo spektakl po uzoru na slična ostvarenja o životu Forda, Donalda Trampa i porodice Anjeli - kaže Bogoljub za Novosti i otkriva da je u pregovorima sa najpoznatijim srpskim glumcima. Ko će u filmu igrati Bogoljuba i ostale članove dinastije Karić biće uskoro poznato.

- Odredićemo ko će glumiti mene i mislim da će se otimati za tu ulogu - naglašava Karić, ne želeći da otkrije ko mu je favorit za glavnu ulogu.

Na pitanje kome će poveriti uloge Mlađana Dinkića, Vojislava Koštunice i Miroljuba Labusa, Karić se nasmejao i rekao:

- Za njih će biti posebna audicija.

Kurir / M. C.

Foto: Promo, Ruters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track