SELI SE U BEOGRAD: Rejf Fajns šmeknuo stan
Foto: Promo

VELKAM

SELI SE U BEOGRAD: Rejf Fajns šmeknuo stan

Pop kultura -

Svetska glumačka zvezda ovih dana u našem glavnom gradu obilazi različite lokacije na kojima će uskoro početi sa snimanjem filma o životu čuvenog ruskog baletskog igrača Rudolfa Nurejeva

Britanski glumac i reditelj Rejf Fajns ponovo je posetio Beograd, i to za potrebe snimanja novog filma, a tom prilikom je bacio oko i na nekoliko nekretnina u centru grada!

- Rejf je oduševljen Beogradom i siguran je da će snimati još filmova u Srbiji. Zato je pogledao nekoliko stanova, kako bi imao gde da boravi dok radi ovde - kaže izvor blizak glumcu.

Svetska glumačka zvezda ovih dana u našem glavnom gradu obilazi različite lokacije na kojima će uskoro početi sa snimanjem filma o životu čuvenog ruskog baletskog igrača Rudolfa Nurejeva. Pored poslovnih obaveza, Rejf je slobodno vreme iskoristio da obiđe nekoliko atraktivnih lokacija, jer planira da investira u nekretnine u Beogradu.

Rejf je u prestonici bio i 2010. godine, kad je režirao film „Koriolan“, u kom je glumio Džerard Batler, ali i Dragan Mićanović i Slavko Štimac.

Kurir / J. C. S.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track