Još 12 dana do jedanaestog izdanja Lovefesta i pet stvari koje morate da znate
Foto: Promo

Još 12 dana do jedanaestog izdanja Lovefesta i pet stvari koje morate da znate

Pop kultura -

Nezapamćeno interesovanje publike i vrtoglava prodaja karata dovela je do rekordnog broja posetilaca, koji će od 3. do 5. avgusta sa svih strana sveta stići na Lovefest. Tokom tri festivalska dana procenjuje se da će u Vrnjačku Banju doći više od 100.000 ljudi, a ovo su stvari koje morate da znate.

Ako niste, potražite smeštaj već danas

Smeštaj u Vrnjačkoj Banji je gotovo rasprodat, a još pokoja soba može se naći u Lovefest hotelu, koji je smešten nadomak H2O bine. U potpuno renoviranom hotelskom kompleksu, posetiocima su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevetne sobe, a više informacija mogu se naći na www.lovefest.rs.

Najbolja zabava je uvek u kampu

Ako želite da od svog boravka na festivalu sa prijateljima, napravite pravu avanturu, onda je kamp najbolji izbor za smeštaj. Nekoliko stotina kampera sa svih strana sveta biće smešteno u zelenoj oazi nedaleko od festivalske lokacije, a sve goste tamo očekuju brojna iznenađenja. Nećete morati da brinete gde da napunite vaš mobilni telefon, jer će poseban prostor za odmor i punjenje telefona biti obezbeđen.

Tokeni su jedino sredstvo plaćanja i ove godine

Kao i prethodne godine i ovog leta na Lovefestu hrana, piće, suveniri i razne usluge i aktivnosti moći će da se plate jedino Lovefest tokenom. Tokeni će od početka, pa do kraja zvaničnog dela programa tokom sva tri dana moći da se kupe u Token kućicama, koje će biti postavljene po čitavoj festivalskoj lokaciji, a uz kupovinu većeg broja tokena posetioce očekuju pokloni.

foto: Promo

Evo šta ne smete da unesete na festival

Obožavatelji maski i selfie štapova moraće svoje omiljene predmete ove godine da ostave kod kuće, jer njihovo unošenje nije dozvoljeno na festivalsku lokaciju. Među stvarima koje takođe nećete moći da unesete sa sobom su i oružje, muzički instrumenti, kućni ljubimci, veliki kišobrani, maske, laseri, backpack rančevi i velike putne torbe. Za festivalsku lokaciju prihvatljivi su mali kišobrani, čepovi za uši, šminka, zastave, mali peškiri, kao i osmeh i odlično raspoloženje.

22. jula tačno u 20h te čeka novo iznenađenje!

Slogan Next Level itekako pristoji ovogodišnjem izdanju festivala ljubavi, jer sve posetioce čeka još jedna velika novost! Ukoliko među prvima želite da saznate koje veliko iznenađenje priprema Lovefest pratite facebook stranicu festivala i 22. jula tačno u 20h otkrijte šta vas još čeka od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track