KIDNAPOVANA MANEKENKA PROGOVORILA: Mogla sam da završim kao hrana za tigrove!
Foto: Profimedia

UŽAS U MILANU

KIDNAPOVANA MANEKENKA PROGOVORILA: Mogla sam da završim kao hrana za tigrove!

Pop kultura -

Britanska manekenka Kloi Ejling je kidnapovana, drogirana, strpana u kofer i zatočena šest dana kako bi bila prodata na onlajn aukciji kao seksualna robinja.

Otmica se dogodila 11. jula, nakon što je Kloi Ejling doputovala u Milano kako bi imala modno snimanje koje je ugovorio njen agent.

Tada je manekenka napadnuta od strane dve muške osobe koje su je drogirale, strpale u kofer i dovezle na farmu u blizini Torina, gde su je zatvorenu držali šest dana.

Today's look by @fern_makeup for the @sixty6mag shoot?

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on

"Osoba sa crnim rukavicama prišla mi je iza leđa, jednom rukom me je uhvatila za vrat, a drugom mi je prekrila usta kako ne bih vrištala. Drugi čovek dao mi je injekciju u desnu podlakticu. Mislim da sam se tada onesvestila. Kada sam se probudila, imala sam na sebi rozi bodi i čarape koje nosim sada", ispričala je Kloi u policijskoj stanici.

Manekenka je takođe istakla da su joj otmičari pretili da će biti prodata na aukciji ukoliko njen agent ne plati traženi novčani iznos.

Late night swim ??‍♀️

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on

"Prošla sam kroz zastrašujuće iskustvo. Plašila sam se za sopstveni život, svake sekunde, svakog minuta, svakog časa", očajno je ispričala.

Nakon saznanja da Kloi ima dvogodišnje dete, jedan od učesnika otmice Lukas Herba, britansko-poljskog porekla, odveo je Kloi u britanski konzulat u Milanu, predao se policiji i priznao zločin. Zanimljivo je i da Kloi od ranije poznaje otmičara Lukasa Herbu koga je srela tokom poslovnog putovanja u Pariz.

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on

Herba je kasnije platio njenom agentu novac, kako bi dvadesetogodišnja manekenka došla u Milano na lažno modno snimanje gde je drogirana ketaminom, strpana u kofer i vezana lisicama za nameštaj šest dana.

Iako Kloi zbog istrage koja je u toku ne sme da otkriva detalje otmice, manekenka je ipak ispričala da su otmičari planirali da je transportuju u arapske zemlje.

"Lukas mi je rekao da je u poslednjih pet godina zaradio više od 15 miliona dolara i da su sve devojke namenjene arapskim zemljama. A kada devojka dosadi kupcu, on je prosledi nekom drugom, a na kraju postane, kada svima dosadi, hrana za tigrove."

(Kurir/Super žena, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kad je srećna, zašto bi se ubila? Poslednji snimci i fotografije Merilin Monro rađaju sumnju da je glumica oduzela sebi život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track