(FOTO) SEĆATE JE SE IZ FILMA LAJANJE NA ZVEZDE: Zavela je jednog od naših najvećih glumaca, zbog nje je bio u depresiji!
Foto: Printscreen/Youtube

VOLELI SE VIŠE OD DECENIJE

(FOTO) SEĆATE JE SE IZ FILMA LAJANJE NA ZVEZDE: Zavela je jednog od naših najvećih glumaca, zbog nje je bio u depresiji!

Pop kultura -

Mnogima je poznata, njen lik su mnogi viđali u serijama i filmovima domaće produkcije.

Glumica Dijana Marojević danas radi kao profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, a bila je i velika ljubav i dugogodišnja supruga našeg glumca. Dijana je bila u braku sa glumcem Bogdanom Diklićem sa kojim ima ćerku Sofiju. Voleli su se više od decenije, ali se ljubav završila pa je svako krenuo svojim putem. Ipak, međusobono brinu o svojoj naslednici.

foto: Printscreen

"Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, s 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite", izjavio je jednom prilikom popularni glumac.

foto: Zorana Jevtić

Kako se šuškalo, prolemi u Diklićevom braku pojavili su se nedugo nakon što se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Godine 2009. imao je srčani udar, a nakon toga je doživeo još dva. Nakon svih problema u braku, ona je odlučila da ode od njega. Zbog razvoda, glumac je navodno dugo bio u depresiji.

foto: Damir Dervišagić

Dijana je slavu stekla u filmu "Lajanje na zvezde", a zapaženu ulogu imala je i u seriji "Neki novi klinci". Danas je uspešni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, a radi i u nekoliko pozorišta.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kad je srećna, zašto bi se ubila? Poslednji snimci i fotografije Merilin Monro rađaju sumnju da je glumica oduzela sebi život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track