UPUCANA GLUMICA JE IMALA ČUDNE ODLUKE U ŽIVOTU: Ivana je i sama bila toga svesna i to nije umela da objasni!
Foto: Printscreen Facebook, Privatna Arhiva

NIJE SLUTILA ŠTA ĆE JE SNAĆI

UPUCANA GLUMICA JE IMALA ČUDNE ODLUKE U ŽIVOTU: Ivana je i sama bila toga svesna i to nije umela da objasni!

Pop kultura -

O privatnom životu glumice Ivane Panzalović malo se znalo pre nego što se dogodila tragedija u kojoj je ranjena. Ivanu je ranio verenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović, nakon čega se ubio.

Nakon ovog strašnog događaja, počeli da isplivavaju detalji i izjave koje je davala tokom karijere. U jednom od svojih intervjua Ivana je priznala da je često imala čudne odluke koje niko od nje nije očekivao. Neke su se ticale i same profesije.

"To nije do sada uspeo da objasni niko iz moje porodice. Nije bilo umetničkih sklonosti. Moja sestra i ja smo jedino tu neki izrodi. Ona svira gitaru. Svi ostali bave se praktičnim zanimanjima. Roditelji su mi lekari", rekla je glumica u emisiji "Nešto novo". Dodala je da se samo ona bavi kreativnim zanimanjem.

Podsetimo, glumicu je ranio njen verenik Srđan Cvetanović posle čega se ubio. Glumičino stanje je stabilno, a pre samo nekoliko večeri Ivana je slavila rođendan na kom je bila sa verenikom. Ivana je navodno htela da ostavi Srđana, što on nije mogao da podnese, te ju je ranio.

foto: Printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV UŽIVO: Ko je ubica sa Dedinja?!

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track