(FOTO) ZVEZDA INSTAGRAMA PRENOSILA UŽIVO SEKS SA DEČKOM: Izbrišite to, bilo je slučajno!
Foto: Printscreen/Instagram

TUŽNA

(FOTO) ZVEZDA INSTAGRAMA PRENOSILA UŽIVO SEKS SA DEČKOM: Izbrišite to, bilo je slučajno!

Pop kultura -

Kristen Hančer (18), model iz Los Anđelesa, tvrdi da je sasvim slučajno na Instagramu uživo snimila seks sa svojim dečkom.

U vreme društvenih mreža treba biti veoma oprezan šta se snima i objavljuje, pogotovo ako ste popularna zvezda, na primer, na Instagramu.

To je ovih dana na svojoj koži osetila Kristen Hančer (18), popularni model i zvezda Instagrama.

(VIDEO) NAŠLA JE ODSEČENU GLAVU U FRIŽIDERU: Iznenađenje za devojku poznatog glumca se pretvorilo u noćnu moru!

Poznata po seksi fotografijama i snimanju videa u kojima peva, Kristen je ovog puta, verovatno slučajno, napravila veliku grešku. Naime, uživo je snimala seks sa svojim dečkom Endrjuom Gregorijem (17), a prenos uživo moglo je da prati 3.9 miliona ljudi na njenom Instagram profilu gde je snimak završio.

Srećom po gledaoce, kamera nije bila okrenuta u smeru akcije, tako da se ništa nije videlo već samo čulo, ali i to je bilo dovoljno da se zaključi o čemu je reč.

U tom trenutku na mreži je bilo 14.000 Kristeninih prijatelja, koji su u komentarima uzeli na zub mladi ljubavni par. Kristen se izvinila svojim fanovima objavom:

"Želim da se izvinim svima koji su videli prenos, nije bilo namerno. Izbrišite to iz svojih misli. Neugodno mi je, posramljena sam, Ali i takve situacije se dešavaju. Praviću se kao da se ništa nije desilo i nastaviću sa svojim životom", napisala je ona.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Najpoznatiji seks snimci slavnih: 11 zvezda čije smo privatne snimke gledali svi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track