(VIDEO) OBGRLIO ME, A ONDA MI JE STISNUO GRUDI: Glumica otkriva da ju je seksualno napastvovao Ben Aflek, miljenik manijaka Harvija Vajnštajna!
Foto: Profimedia

SKANDAL!

(VIDEO) OBGRLIO ME, A ONDA MI JE STISNUO GRUDI: Glumica otkriva da ju je seksualno napastvovao Ben Aflek, miljenik manijaka Harvija Vajnštajna!

Pop kultura -

Glumica Hilari Barton iznela je optužbe na račun glumca Bena Afleka, koji je od samog početka karijere bio štićenik seksualnog manijaka Harvija Vajnštajna. Bartonova je izjavila da ju je Ben seksualno uznemiravao kada je imala 21 godinu.

Hilari i Ben su se našli 2003. godine zajedno u jednoj emisiji, u kojoj je Bartonova bila prezenterka. Ona se odlučila na ovaj korak samo sat vremena pošto je u utorak uveče Aflek prokomentarisao optužbe za seksualno uznemiravanje na račun Vajnštajna. Podsetimo, on je rekao da ga "gnusne optužbe na račun Vajnštajna rastužuju i da mu se gade."

foto: Profimedia

Ova izjava izazvala je more osuda, a najglasnija je bila glumica Rouz Mekgovan, koja je Afleka nazvala lažovom. Tviteraši su napali Afleka, rekavši mu da je bilo bolje da je ćutao, a onda je jedan korisnik društvene mreže podsetio da je glumac za grudi zgrabio Hilari Barton pred milionskim auditorijumom početkom pre 15-aj godina.

Hilari, koju je proslavila uloga u seriji "One Tree Hill" potom je objavila tvit:

"Nisam zaboravila to".

Na snimku se može videti momenat kada je Aflek uhvatio koleginicu za grudi, ali se jasno vidi da je ona odskočila i napravila užasnutu facu.

"Obgrlio me je i krenuo rukom ka mojoj levoj dojci. Stisnuo ju je. "Šta to radiš?", pitala sam ga.

"Pa neke devojke vole da ih stisnu za grudi s vremena na vreme. To je kao bacanje petaka", rekao mi je tada.

"Smejala sam se, a htela sam da vrištim i da plačem. Bila sam dete. Divim se vama devojkama koje pričate o sekusalnom uznemiravanju. Volim vas", napisala je Hilari. Inače, prijateljstvo između Vajnštajna i Afleka datira još iz devedesetih godina prošlog veka. On je producirao "Dobrog Vila Hantinga", kojim su 1997. godine Ben Aflek i Met Dejmon osvojili Oskara.

Aflek se u toku današnjeg dana izvinio Bartonovoj što se ponašao "neprikladno".

"Poneo sam se nedolično prema gospođici Barton i iskreno se izvinjavam", napisao je Aflek na svom nalogu na Tviteru.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Dailymail, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track