GODINAMA JE PROZIVAJU DA NEMA ZANIMANJE: Kim Kardašijan otkrila svoj talenat, a posle njene izjave ćete zanemeti!
Foto: Profimedia

ODUŠEVILA

GODINAMA JE PROZIVAJU DA NEMA ZANIMANJE: Kim Kardašijan otkrila svoj talenat, a posle njene izjave ćete zanemeti!

Pop kultura -

Zbgo nje je pojam starleta počeo da se posmatra iz drugog ugla, a zajedno sa članovima svoje porodice izazvala je pravi "bum", posle kog svet televizije nikada neće biti isti.

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan navela je šta joj najbolje ide od ruke, a mnogi će se složiti sa ovom njenom izjavom, s obzirom na enormnu popularnost koju je stekla u prethodnih deset godina.

Kim je priznala da ipak nije očekivala planetarnu popularnost, pa i šta je mislila na samom početku snimanja rijalitija.

"Ni u najluđim snovima nisam ovo zamišljala. Mislili smo da ćemo snimiti sezonu ili dve, a onda se šou pretvorio u fenomen. Nismo bili pripremljeni za toliki uspeh. Živeli smo bez većih planova za budućnost i srećna sam što svaki dan imam priliku da radim sa porodicom", rekla je Kim.

Incident u Parizu joj je obeležio život, ali joj je doneo i dobre stvari.

"Skrenuo mi je pažnju na to da moj život treba da bude jednostavniji. Materijalne stvari mi od tada nisu toliko važne. Bio je to "poziv za buđenje", sve što mi se nekada dešavalo, sada doživljavam drugačije", izjavila je ona.

Na kraju, Kim je priznala da je shvatila koji talenat joj je najveći.

"Marketing. Mislim da sam u tome izvrsna i da umem dobro da plasiram razne stvari", rekla je supruga američkog muzičara Kanjea Vesta.

Kurir.rs/Hello, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track