BRAT KEVINA SPEJSIJA OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Naš otac je bio nacista, ubijao nas je od batina i silovao!
Foto: Profimedia

GLUMAC OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU

BRAT KEVINA SPEJSIJA OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Naš otac je bio nacista, ubijao nas je od batina i silovao!

Pop kultura -

Kevina Spejsija je kolega Entoni Rep optužio da je pokušao da ga obljubi kada je imao samo 14. godina, a Spejsijev stariji brat Randal Fovler otkrio je detalje mračne prošlosti njihove porodice zbog kojih ga bratovljevo ponašanje, kako tvrdi, nimalo ne čudi.

Fovlerov menadžer Boni Soto koji zajedno sa Spejsijevim bratom trenutno piše knjigu o zlostavljanju dece ispričao je da pedofilski čin glumca nikoga nije iznenadio.

- Očigledno da ovo nije nova vest, ali njegov brat trenutno ne zna ništa s obzorom da ga je Kevin isterao iz svog života kada je postao milioner - rekao je agent za "The Sun".

foto: Profimedia

On je prokomentarisao i Spejsijevo priznanje da je gej i da će od sada živeti kao gej muškarac.

- Mi nismo iznenađeni s obzirom da je Kevin dugo krio svoju seksualnost - kaže Boni Soto. Spejsijev brat je vozač limuzine, a trenutno piše knjigu o hororu kroz koji su on, Kevin i njihova rođena, najstarija, sestra prolazili kad su bili mali.

foto: Profimedia

Kevinov rođeni brat Randal Fovler šokirao je pre više od deset godina kada je izjavio da je njihov otac Tomsa Džofri Flover bio ultra desničarski pervezrni član američke nacističke partije koji je iscrtavao svoje brkove da izgledaju kao Hitlerovi. Takođe je tvrdio da ga je njegov otac, kojeg je nazivao Čudovištem, redovno tukao i silovao, a da je premlaćivao i njihovu najstariju sestru koja je pobegla od kuće kada je imala samo 18. godina, te da je njihova majka znala za sve što se dešava u kući. Brat poznatog glumca tvrdio je da je seksualno zlostavljanje počelo 1968. kada mu je otac naredio da dođe u "gospodarevu sobu" da ga nauči o "pticama i pčelama".

- Počeo je da otkopčava moje farmerke a ja sam vrištao od užasa. Majka je lupala na vrata do iznemoglosti. Nije mogla da uđe, bila su zaključana. Imao sam samo 12. godina, a tata me je silovao! Odrastali smo u paklu, toliko je patnje tu bilo. Majka nam je kasnije svima poslala pismo u kojem je pokušala da sve opravda govoreći da su i ona i otac u mladosti bili zlostvljani", objasnio je Rendal.

foto: Profimedia

On je istakao i da je njihov otac govorio da je Holkaust laž, da Holivudom i bankama upravljavju Jevreji, te da će sve uništiti nešto što se naziva "biocrude". Portparol Kevina Spejsija tada je govorio da su Randalovi navodi ozbiljni, ali da Kevin nije doživeo zlostavljanje koje njegov brat opisuje, te da može samo da "saoseća sa njim". Randal je otkrio i da je tokom života prošao kroz tri braka, ali da nije želeo da ima decu jer se plašio da je gen seksualnog predatora nasledan. Rendal smatra da je njegov brat sve to potisnuo.

- Zatvorio se u jedan emotivan balon - objašnjavao je Rendal. Njihov otac je preminuo 1992, a majka je Rendalu rekla da ne mora da dođe na sahranu.

Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Seksualnost, nacizam i sekte: Ove zvezde su decenijama vodile dvostruki život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track