OVOME NEMA KRAJA, JAVILO SE JOŠ OSMORO LJUDI: Nove optužbe na račun Kevina Spejsija!
Foto: Profimedia

PEDOFILIJA

OVOME NEMA KRAJA, JAVILO SE JOŠ OSMORO LJUDI: Nove optužbe na račun Kevina Spejsija!

Pop kultura -

Nakon što je slavni glumac Kevin Spejsi javno optužen za seksualni napad i pedofiliju javilo se čak osam, za sada anonimnih, bivših i sadašnjih radnika na seriji “House of cards“ koji tvrde da se glumac nedolično ponašao.

Producentska kuća koja radi na ovoj seriji poručila je da su duboko uznemireni novim optužbama. Netfliks je uz to saopštio da je 2012. postojao incident sa Spejsijem koji je rešen na miran način, te da od tada nije bilo nikakvih pritužbi.

Oskarovac Kevin Spejsi je, za sada, na određenoj vrsti lečenja, što su objavili njegovi zastupnici.

Inače, Netflix je ranije ove nedelje objavio da je "duboko uznemiren" optužbama Entoni Repa koji tvrdi da ga je Spejsi seksualno napastvovao u vreme kada je imao samo 14 godina, te su odlučili da obustave snimanje šeste i završne epizode popularne serije "House of cards" u kojoj Spejsi igra američkog predsednika Frenka Andervuda.

Podsećamo, Rep tvrdi da ga je Spejsi 1986. pozvao u svoj stan na zabavu i po završetku večeri, kada su svi gosti otišli, gurnuo na krevet, popeo se na njega i pokušao da sa njima ima seksualni odnos. Repu se učinilo da je Kevin pijan i da ga je odgurnuo i otišao.

(Kurir/Blic, Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Svi su im se divili - a onda je usledio šok: Skandali koji su uzdrmali Holivud do temelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track