ROBI VILIJAMS PREŽIVEO PAKAO: Oduzela mi se ruka, lekari su mi pronašli ovo na mozgu!
Foto: Profimedia

ZBOG TOGA JE OTKAZAO KONCERTE

ROBI VILIJAMS PREŽIVEO PAKAO: Oduzela mi se ruka, lekari su mi pronašli ovo na mozgu!

Pop kultura -

Britanski pevač Robi Vilijams je u septembru otkazao niz koncerata, pričali su da je razlog bizaran, ali istina je konačno izašla na videlo i nije nimalo naivna.

Naime, on je navodno izjavio da se plaši tolikog broja publike, te da zbog toga otkazuje, ali istina je mnogo drugačija. Pevačevo zdravlje je toliko ugroženo, da je sedam dana proveo na intenzivnoj nezi.

Lekari su mu otkrili anomaliju na mozgu.

Posle koncerta u Cirihu 2. septembra, Robi je shvatio da nešto nije u redu sa njim.

"Leva ruka mi se oduzela i stalno sam balavio iz usta. Glava me je bolela bez prestanka i nisam mogao da dišem", ispričao je Robi i dodao da su mu nakon nastupa u Švajcarskoj lekari rekli da može da nastavi sa turnejom, ali budući da mu je ruka i dalje bila oduzeta, Vilijams je otišao na dodatne analize i doktori su pronašli nešto što je ličilo na krv u njegovom mozgu.

foto: Profimedia

"Prestravio sam se i tada se više ništa nisam pitao i odmah su me poslali na intenzivnu negu", otkrio je Vilijams i dodao:

"Bio sam konfuzan i uplašen. Bio sam 24 sata dnevno pod nadzorom lekara, i tokom tih sedam dana nisam mogao da viđam svoju porodicu. Bio sam u malom krevetu prikačen na cevčice."

Srećom, posle sedam dana lekari su procenili da je Robi u dobrom stanju i on se naredna dva meseca, daleko od očiju javnosti, oporavljao.

Vilijams kaže da mu je ovaj događaj pomogao da svoj život sagleda iz sasvim drugog ugla.

Iako i dalje nije poznato u kakvom je zaist stanju poznati pevač, njegova supruga Ajda Fild kaže da se Robi odlično oseća i da mu joga i pilates pomažu u oporavku.

foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track