TAMPON JOJ NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA: Manekenka će za nekoliko meseci ostati i bez druge noge, a evo šta je poručila ženama!
Foto: profimedia

upozorila na opasnost

TAMPON JOJ NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA: Manekenka će za nekoliko meseci ostati i bez druge noge, a evo šta je poručila ženama!

Pop kultura -

Nakon što joj je sindrom toksičnog šoka napravio pakao od života, manekenka Loren Vaser odlučila je da progovori o tome kako bi upozorila sve žene na opasnost od ove infekcije i tampona koji ga prouzrokuje.

Model Loren Vaser (29) imala je karijeru na kojoj bi joj svako pozavideo, ali kada je 2012. godine pala u komu sve je palo u vodu. Naime, ona je dobila sindrom toksičnog šok zbog tampona koji je koristila dok je imala menstruaciju.

Iako je na ambalažama tampona istaknuto da se ne drže više od osam sati, Vaser je rekla da je često menjala tampone dok je imala simptome infekcije. Počelo je kao simptomobičnog gripa, a rezultiralo je teškim srčanim udarom i ostavilo je na aparatima jer je gangrena počela da zahvata nobe noge. To je dovelo do amputacije desne i pukotine na levoj nozi.

foto: profimedia

Svakodnevno u teškim bolovima

“Moja leva noga ima otvoreni čir, nema pete i nema prstiju. Svakodnevno sam u teškim bolovima. Za nekoliko meseci neizbežno je da ću izgubiti i drugu nogu. Ne mogu ništa da učinim da to sprečim. Ali, mogu da pomognem drugima da im se to ne dogodi. Ne ponavljajte mogu grešku. ", rekla je manekenka.

(Kurir.rs/In Style, Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJEŽIĆETE SE! Manekenka visi na oblakoderu i samo su sekunde dovoljne da padne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track