BRUTALNO JE UBIO MAKROA U SENKAMA NAD BALKANOM I SKORO POLUDEO: Svi smo mislili da ga više nećemo gledati, a sad glumac OTKRIVA ISTINU o drugoj sezoni!
Foto: Promo

ISKRENO

BRUTALNO JE UBIO MAKROA U SENKAMA NAD BALKANOM I SKORO POLUDEO: Svi smo mislili da ga više nećemo gledati, a sad glumac OTKRIVA ISTINU o drugoj sezoni!

Pop kultura -

Serija "Senke nad Balkanom" izazvala je burne reakcije u srpskoj javnosti. Komad je postao popularan i van granica naše zemlje, a mladim glumcima dao na dodatnoj slavi.

Jedan od glavnih aktera je i mladi Andrija Kuzmanović. Nakon uloga u filmovima i serijama, ovaj popularni umetnik je zauzeo važno mesto u ovom ostvarenju Dragana Bjelogrlića. Posle kraja prve sezone, za "Blic" sumira utiske.

- Puno mi je srce i ljudi pitaju "Gde dalje?"- iskren je Andrija Kuzmanović.

Na kraju poslednje epizode njegov lik odlazi van granica zemlje pa su se mnogi zabrinuli da se neće pojavljivati u nastavku serije. On to demantuje i naglašava da jedva čeka snimanje nastavka.

- Da, da, Bože zdravlja, sledeće godine. Dobio sam mnogo pohvala od nekih starijih kolega koji su mi relevantni i jako bitni uvek bili u životu. Kada su mi oni rekli da je to sve kul, verovao sam da je to stvarno dobro- dodaje inspektor Pletikosić.

Kaže da mu je ova uloga donekle i lična karta i pečat za dalju karijeru.

- Ovo je revolucionarna stvar i sigurno da će biti- kratak je bio Kuzmanović.

foto: Promo

(Kurir.rs/Blic, Foto: Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Milica Gojković: Smrzavala sam se na snimanju "Senki nad Balkanom"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track