POPULARNA 'ZLOBNICA' BILA JE NA KORAK DO SMRTI: Glumicu umalo ubila kućna pomoćnica, a evo zbog čega je fanovi sada osuđuju!
Foto: Printscreen

SVI SMO VOLELI OVU SERIJU

POPULARNA 'ZLOBNICA' BILA JE NA KORAK DO SMRTI: Glumicu umalo ubila kućna pomoćnica, a evo zbog čega je fanovi sada osuđuju!

Pop kultura -

Ona je osvojila srca publike u Srbiji. Uloga koja joj je donela veliku slavu je lik Paole i Paoline Bračo. Popularna Gabrijela Spanić je nakon toga glumila u još nekoliko serija, ali bez ponovljenog uspeha.

Jedan događaj od pre nekoliko godina ju je zamalo odveo u smrt. Kućna pomoćnica je pokušala da je otruje.

U izveštaju meksičke policije piše da je Marsija Seleste Fernandez Babio u aprilu počela da truje sve ukućane amonijum sulfatom, sastojkom koji se koristi za otrov za pacove. S obzirom na to da izuzetno smrdi, trovačica je u hranu i piće stavljala minimalne doze kako je ne bi otkrili.

Gabrijela se žalila doktoru koji je predložio da svi u kući izvade krv jer su imali neočekivane tegobe. Na pregled su otišli svi sem kućne pomoćnice koja je bila na godišnjem odmoru. Asistentkinja je priznala da je to učinila jer je obećala da će postati Gabrijelina senka, a i volela ju je patološki.

Danas ima 44 godine i na sve načine pokušava da se vrati na scenu.

"Volela bih da snimim veliku seriju i snažnim likom se vratim u svet sapunica. Želim da napišem i scenario za film i da ga režiram. Osećam da će mi ova godina doneti mnogo toga dobrog i da će se ispraviti nepravda koja mi je naneta", rekla je Gabrijela stranim medijima.

Glumica se plaši straenja pa je prestala i da slavi rođendane, a fanovi je prozivaju zbog velikog broja plastičnih operacija koje je imala, iako ona tvrdi da se podvrgnula samo jednoj.

"Više ne možeš lice da razvučeš u osmeh, a crte lica su ti potpuno nestale. Kako ćeš takva da preneseš emociju", poručio joj je fan na "Instagramu".

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track