(FOTO) OD ZANOSNE CRNKE OSTALA SAMO BLEDA KOPIJA: Glumica uhvaćena u neprepoznatljivom izdanju! Šta joj se desilo?
Foto: profimedia

ne može da pronađe sebe

(FOTO) OD ZANOSNE CRNKE OSTALA SAMO BLEDA KOPIJA: Glumica uhvaćena u neprepoznatljivom izdanju! Šta joj se desilo?

Pop kultura -

Kada je glumac Ešton Kučer (39) napustio Demi Mur (55) 2013. godine, ona se povukla u samoću, a tugu je lečila alkoholom i tabletama.

Iako su godine prošle očigledno je da glumica i dalje ne može da pronađe sebe i da još uvek na neki način pati jer je od zanosne crnke, ostala samo bleda kopija.

foto: profimedia

Sve češće se pojavljuje u javnosti u izdanjima koja nikako ne priliče jednoj holivudskoj zvezdi. Tako je njeno pojavljivanje u Los Anđelesu zaprepastilo prolaznike. Naime, paparaci su je uslikali u šetnji u opuštenim farmerkama i dukserici bez trunke šminke, a bila je toliko bleda da nije ličila na sebe.

Ona se sa bivšim supružnikom umalo nije srela na jednoj gala zabavi na kojoj su oboje bili gosti. Oboje su to vešto izbegli.

Bili su u zajednici osam godina. On je sreću nakon razvoda pronašao sa glumicom Milom Kunis koja je za razliku od Demi njegovih godina, i sa njom je dobio dvoje dece. Demi je u vezi, navodno sa muzičarem Nikom Džonasom, koji je od nje mlađi 30 godina. Ali, po svemu sudeći još uvek nije prebolela bivšeg.

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track