RAME UZ RAME SA HOLIVUDSKOM ZVEZDOM:  Biković i Banderas kao pljačkaši kockarnica
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Izvan granica reaLnosti

RAME UZ RAME SA HOLIVUDSKOM ZVEZDOM: Biković i Banderas kao pljačkaši kockarnica

Pop kultura -

Miloš Biković zaigrao je na filmskom platnu sa holivudskim glumcem Antoniom Banderasom i to u filmu "Izvan granica realnosti".

"Izvan granica realnosti" je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu.

Talentovani kockar Majkl okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu.

Međutim, nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe i svoj tim u opasnost.

Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Miloš Biković je o svom učestvovanju u filmu kazao da lik kojeg tumači nije dobar momak.

"On iskorišćava ljude da bi ostvario svoje ciljeve. Uzbuđenje koje doživljava prilikom kockanja je njegova droga, njegova tamna strana. Međutim, kako se priča razvija, tako se i lik menja. On pokušava da shvati samog sebe i da prevaziđe svoju tamnu stranu. Moj zadatak, kao glumca, bio je da prikažem tu njegovu prekretnicu sa psihološke tačke gledišta", kazao je Biković.

Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla.

Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti.

Kako Banderas navodi, njega je veoma privukla ova uloga, priča, i svet koji je kreiran u filmu - nestvarna scenografija je dočarala čitav jedan aspekt ljudske podsvesti sa svim njenim karakteristikama i pravilima.

Jugoslav Pantelić, umetnički direktor FEST-a napomenuo je na jučerašnjoj konferenciji za medije da je Biković je svakako naš najuspešniji domaći glumac u inostranstvu, ali i da je, u razgovoru sa vlasnicima prava, dogovoreno da se taj film ostavi za prikazivanje nakon FEST-a.

foto: Profimedia

Kurir.rs/tanjug/Foto Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAIGRAO SE: Biković hteo svima da pokaže kako barata pištoljem, a onda je vrištao kao žena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track