(VIDEO) GLUMILA JE SEKSI SCENE SA DRAGANOM NIKOLIĆEM U NACIONALNOJ KLASI: Napustila je Srbiju, a danas je neprepoznatljiva!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

NEKAD I SAD

(VIDEO) GLUMILA JE SEKSI SCENE SA DRAGANOM NIKOLIĆEM U NACIONALNOJ KLASI: Napustila je Srbiju, a danas je neprepoznatljiva!

Pop kultura -

Maju Lalević i danas prepoznaju po ulozi Senke u kultnom filmu "Nacionalna klasa", u kojem joj je partner bio Dragan Nikolić, s kojim je snimila i ljubavnu scenu.

Ona je imala samo 17 godina kada je dobila ovu ulogu koju je jedna voditeljka odbila.

"Gagu sam upoznala 1977. na snimanju filma Gorana Markovića "Nacionalna klasa". Igrao je glavnu ulogu, Flojda, a ja sam igrala Senku. Kako sam bila još maloletna (moja mama je potpisala ugovor umesto mene), bez dana glumačke škole, imala sam užasnu tremu pred susret s tada već slavnim Draganom Nikolićem i bila uverena da neću preživeti prvi dan snimanja. Gaga je bio čovek oko koga se uvek širio smeh, kao neki oblak koji je nosio sa sobom. Njegov humor bio je prosto neodoljiv. Uvek dovitljiv, brz, beskrajno zabavan, ciničan s merom, najčešće na svoj račun", rekla je glumica.

foto: Printscreen, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Nakon "Nacionalne klase", imala je epizodne uloge u filmovima "Osam kila sreće" i "Šest dana juna". Pored Fakulteta dramskih umetnosti završila je i Pravni fakultet, a kada je rešila da napusti glumu ostvarila je uspešnu advokatsku karijeru.

Danas se preziva Piščević, ima 57 godina, udada je i ima dve ćerke, a živi na Menhetnu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track