PRVI INTERVJU S POBEDNIKOM Sanja Ilić: Pljuvaće me čak i da trijumfujem u Lisabonu!
Foto: Damir Dervišagić

SKANDALOZNO Nikolićka, besna zbog neuspeha na Beoviziji, žestoko oplela po Iliću

PRVI INTERVJU S POBEDNIKOM Sanja Ilić: Pljuvaće me čak i da trijumfujem u Lisabonu!

Pop kultura -

Očekivali ste pobedu?

- Ko nije?! Ali, nismo bili sigurni da ćemo pobediti. Znali smo da imamo dobru pesmu i da idemo na Beoviziju. Brat mi je bio šef delegacije godinama na ovom takmičenju, pa je bilo malo nezgodno ranije, ali sad kad je otišao u penziju, eto Balkanike na Beoviziji.

I pre premijere pesama krenule su spekulacije da ste apsolutni favorit.

- Vidite da su bili u pravu. Imali su nos. Ma besmislene su te priče. Ako se u ovim godinama bavim tim stvarima da nešto nameštam, onda bolje da celu karijeru bacim pod noge. To bi bila katastrofa.

Spopala Sanjinog sina

BOLJE JE ČAK I DA TI ODEŠ U PORTUGAL

Kad je Maja krenula kući, na vratima Sava centra srela je Sanjinog sina Andreja. On se ljubazno pozdravio s njom, a pevačica ga je izljubila. Međutim, nije izdržala a da ne potkači njegovog oca.

- E, ovo je kvalitetan pevač. Bolje ti da si otišao na Evrosong nego tvoj pokojni tata. Ništa lično, ali to je istina - rekla je Maja i brže-bolje zbrisala iz sale.

Andreja su iznenadile Majine reči, ali joj nije uzvratio.

foto: Damir Dervišagić

Da li možete da nam garantujete pobedu u Lisabonu?

- To morate da pitate ove što su znali da ćemo da pobedimo u Beogradu.

Pa njihove prognoze nisu baš sjajne za Portugal.

- Aha, znači ne znaju portugalski. Ako pobedimo u Portugalu, i onda će da kažu da je namešteno.

IZNENAĐENJE Raša svirao bubnjeve za Koktel Balkan

MOJA GOCA NIJE ZA EVROVIZIJU!

Suprug Goce Tržan Raša Novaković sve je iznenadio na Beoviziji. On je svirao bubnjeve za Koktel Balkan, a za Kurir je otkrio da njegovoj ženi ne pada na pamet da učestvuje na ovom festivalu.

- Nije ovo za nju. Ona je ozbiljan pevač koji dosta radi i ne vidi sebe u ovom takmičenju. Ja sam došao da podržim svoje prijatelje. Nemam favorita, ali ima dosta kvalitetnih kompozicija - rekao je Raša pred nastup.

foto: Damir Dervišagić

Zanimljivo je da se u Koktel posle dugogodišnje pauze vratila Katarina Sotirović, od koje se bubnjar nije odvajao.

foto: Damir Dervišagić

Nemoguće da za sve ovo vreme niste čuli da je sve namešteno i da ste vi favorit.

- Jesam, čitam novine, gledam televiziju, slušam ljude, i to je apsolutna činjenica. Od prvog dana kad se pomenulo da smo ušli u izbor za Evrosong, a niko nije čuo pesmu, rekli su da ćemo pobediti. Pitate se zašto? Možda zbog jedne jedine stvari. Svi znaju koliko sam ozbiljan čovek kada je reč o muzici i znali su da ja neću da pošaljem neku tra-la-la pesmu, već da će to biti nešto lepo. Celog života sam pokušavao da radim nešto užasno kvalitetno i ono što se meni dopada. Ljudi znaju ko sam i šta sam.

foto: Damir Dervišagić

Maja Nikolić tvrdi da vam nije mesto na ovom takmičenju i da je bolje da je otišao vaš sin Andrej.

- Pa, eto, moj sin neka ide sledeće godine i sve je u redu. Da nije bilo moje supruge Tatjane, možda se ne bismo našli u ovoj situaciji jer mi je negde u septembru prošle godine, kad mi je malo ponestalo ideja i kad nismo bili zadovoljni pesmom, ona rekla: „Ajde da radimo zajedno!“ I, eto, uspeli smo!

Totalno si moderan

RAMBO NOSI HEKLANI OGRTAČ

Rambo Amadeus je i na Beoviziji bio autentičan. Ekscentrični muzičar je odabrao drugačiji stajling - nosio je heklani ogrtač! Doduše, nije se ni dugo zadržao u Sava centru, već je napustio festival ubrzo nakon što je završio izvođenje svoje numere „Nema te“ s Beti Đorđević. Očigledno je da se nije nadao pobedi.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / E.K.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DANIJEL POSLE PORAZA NA BEOVIZIJI OPLEO PO IVANI PETERS: Sram te bilo! Kukaš za nepravdu, a meni si dala 4 mrtva boda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track