(FOTO) POZNATA GLUMICA POKAZALA BEBU: 5 godina smo pokušavali da dobijemo naše čudo!
Foto: profimedia

sreći nema kraja

(FOTO) POZNATA GLUMICA POKAZALA BEBU: 5 godina smo pokušavali da dobijemo naše čudo!

Pop kultura -

Glumica Hilari Barton poznata po nekoliko tinejdžerskih serija, koje su je vinule u rang holivudskih zvezda, pre mesec dana postala je majka, a sada je odlučila da pokaže svoju mezimicu.

Ona u braku sa šesnaest godina starijim kolegom Džefrijem Dinom Morganom ima sina Augusta, ali je posle prve trudnoće imala zdravstvenih problema i nije mogla opet da rodi dete.

Svoju sreću napokon ne može da sakrije, pa je na svom nalogu na Instagramu objavila porodičnu kolaž - sliku.

foto: Instagram

"Upoznajte Džordž Virdžiniju Morgan. Rođena je 16. februara, a porodio ju je njen tata. Jako je volimo", napisala je glumica na kraju dirljivog posta.

Kako prenosi "Ju-Es Ej tudej" glumica je otkrila da im je trebalo pet godina da dobiju ćerku za kojom su tako silno čeznuli.

"Kada sam prvi put zatrudnela, trebalo nam je godinu i po dana. Iznenadila sam ga za Božić. Plakali smo, slavili, smišljali imena. I na kraju smo izgubili to dete. Nakon toga isto se ponovilo još nekoliko puta. Bili smo slomljeni, još uvek smo. I svako jutro ovih pet godina koliko smo pokušavali bila sam ogorčena. Plakala sam od ljubomore", otkrila je Hilari, koja je u velikom strahu iznela trudnoću.

Toliko se plašila za svoje nerođeno dete da nije održala ni tradicionalnu žurku dobrodošlice za bebu.

"I sada kada je ovde, samo gledam u nju po ceo dan. Vidim je u tatinim rukama i ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Ona vrišti, a ja se smejem jer je tako živa. I sada kada svi znaju da je tu, ne želim da njeno rođenje ijednu ženu natera na plač i zavist. Ako ništa drugo, nadam se da će ovo naše čudo od deteta drugim parovima dati nadu", zaključila je.

foto: profimedia

Kurir.rs/Superžena, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track