MUŠKARCI SU JEDNOGLASNI! ONA JE NAJLEŠPA ŽENA NA SVETU: Ali Monika Beluči nije savršena, na ovome joj žene ne bi pozavidele
Foto: Profimedia

IMA MANU

MUŠKARCI SU JEDNOGLASNI! ONA JE NAJLEŠPA ŽENA NA SVETU: Ali Monika Beluči nije savršena, na ovome joj žene ne bi pozavidele

Pop kultura -

Možda vam se ovo neće svideti, ali - jedina mana na ovoj savršenoj ženi su - velika stopala.

Doduše, to je relativna stvar. Kada uđe u radnju, traži broj 42.

Italijanska filmska diva Monika Beluči prošle godine je napunila 53 godine.

Jedna od najseksepilnijih žena svih vremena koje nisu pristale na intervencije hirurga krije mnoge tajne. Evo nekih:

1. Tajna njenog izgleda

Osim genetike, ova Italijanka duguje svoj mladalački izgled i činjenici da se nikad nije pojavljivala napadno našminkana. Čak i u svakodnevnom životu ona koristi blagu kremu za lice, malo maskare i ruž za usne koji nikad nije napadan. I to je to. Inače, poznata je po izreci da su bore lepše od plastike.

2. Prvi put pod reflektorima

Monika je postala model kada je imala samo 13 godina. Tada je pozirala za jednog lokalnog fotografa entuzijastu.

3. Umesto advokatice - model

Belučijeva je najpre je želela da postane advokat, ali joj nije bilo suđeno: studije je morala da plaća, pa se izdržavala modelingom i manekenstvom. Sa 24 godine preselila se u Milano, gde je potpisala ugovor sa jednom od vodećih agencija - Elite Model. Godinu dana kasnije radila je prvu veliku reviju za kuću Dolče i Gabanu, kao i francuski Elle.

4. Žena za sva vremena

Jedan od najpoznatijih muških magazina na svetu, Men's Health stavio je Moniku Beluči na 21. mesto top liste 100 najlepših žena svih vremena, dok je 2002. bila prva na listi najpoželjnijih žena na svetu.

5. Kasno ušla u svet glume

Njena glumačka karijera počela je 1991. (u filmu La Riffa). Pet godina kasnije je bila nominovana za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu The Apartment. Nakon toga - postaje rado viđena i u Holivudu. Vrh karijere (pre uloge kod Kusturice i u poslednjem Bondu) doživela je u Poslednjem Hristovom iskušenju i u trilogiji Matriks.

6. Poliglota

Ako mislite da je ona izreka "lepa i glupa" tačna - grdno biste se prevarili: osim formalnog obrazovanja, Monika tečno govori engleski, španski i francuski (uz svoj maternji jezik - italijanski).

7. Velika stopala

Možda vam se ovo neće svideti, ali - jedina mana na ovoj savršenoj ženi su - velika stopala. Doduše, to je relativna stvar. Kada uđe u radnju, traži broj 42.

Kurir.rs/newsweek.rs/Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SRPSKA GLUMICA UŽIVA U RAJU: A evo s kojim muškarcem je Jelisaveta dok se Teo znoji na terenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track