SIN MI SE PONAŠA KAO NEANDERTALAC, A ĆERKA JE DAMA: Mila Kunis progovorila o deci, pa objasnila zašto su žene pametnije!
Foto: Profimedia

ISKRENA GLUMICA

SIN MI SE PONAŠA KAO NEANDERTALAC, A ĆERKA JE DAMA: Mila Kunis progovorila o deci, pa objasnila zašto su žene pametnije!

Pop kultura -

Poznata glumica je bez imalo ustezanja pričala o detaljima iz privatnog života.

Mila Kunis, poznata holivudska glumica, poznata je po iskrenosti, ali i specifičnom načinu na koji ona i njen suprug, glumac Ešton Kučer, odgajaju njihovo dvoje dece – sina Dimitrija i ćerkicu Vajat.

Tako je naprimer par nedavno izjavio kako deci neće ostaviti svoje bogatstvo, već će im pomoći da započnu sopstvene poslove. Ipak, najveće iznenađenje je usledilo nakon što je Mila otvoreno priznala kako postoji neopisiva razlika u karakteru između jednogodišnjeg sinčića i trogodišnje ćerkice te ih iz tih razloga ona i suprug moraju odgajati drugačije.

A post shared by Mila kunis (@_mila_kunis__) on

Naime, gostujući u emisiji ‘Ellen Show’ koju vodi planetarno popularna Elen Dedženeris glumica je pre svega naglasila kako su Dimitrij i Vajat karakterno jako različiti.

"Moj sin je poput lenjivca", poručila je i dodala kako je on istovremeno "predivan dečkić" i kako ga jako voli.

"Žene su pametnije od muškaraca i za to imam dokaz", nastavila je da objašnjava Mila ne skidajući osmeh s lica.

A post shared by Mila kunis (@_mila_kunis__) on

Glumica je naglasila kako njena devojčica ima manire dame, dok se njen maleni sinčić ponaša pomalo "neandertalski". Tako će Vajat uvek reći "molim" dok će Dimitrij samo proizvoditi neartikulirane zvuke sve dok njegovi roditelji ne zaključe kako zapravo želi da mu se doda loptica. Time je zapravo svima pokušala da objasni kako su devojčice usredsređene, dok su dečaci opušteni pa im se zato mora pristupati na različite načine.

Kurir.rs/Story, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track