Najnovije vesti

JEDNA NOĆ U LUKS APARTMANU 1.800 EVRA: Nećete verovati koliko Adrijana Lima plaća za odmor na Svetom Stefanu! ZA 10 DANA 20.000 EVRA!
Foto: Profimedia

LUKSUZ

JEDNA NOĆ U LUKS APARTMANU 1.800 EVRA: Nećete verovati koliko Adrijana Lima plaća za odmor na Svetom Stefanu! ZA 10 DANA 20.000 EVRA!

Pop kultura

Najplaćeniji svetski top-model Adrijana Lima rezervisala je nekoliko apartmana na Svetom Stefanu gde u avgustu planira da boravi deset dana s porodicom.

 

Za svoj boravak odabrala je najluksuzniji smeštaj gde najniža cena noćenja u ovom periodu godine košta oko 1.800 evra.

 

Lima je odabrala velelepni apartman za sebe i ćerke, dok će dadilja koja bude boravila sa njima, kao i članovi obezbeđenja biti smešteni u sobama, a ovo baškarenje će je sve ukupno koštati oko 20.000 evra.

foto: Profimedia

- Tokom boravka prošle godine Lima se oduševila Svetim Stefanom, te je svoj dolazak odlučila da ponovi i ovog leta. Već je izvršila rezervaciju za sredinu avgusta, kada će sa ćerkama uživati U Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti gledaće na more, imaće privatan bazen, a biće opremljen u tradicionalno modernom stilu. Adrijana nije žalila novac za boravak u Crnoj Gori, pa je tako unajmila i omanju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mesta - objašnjava izvor upućen u ceo slučaj, i dodaje kakve je prohteve imala čuvena manekenka.

 

- Ona nije imala velike prohteve. Tražila je slike svih apartamana izabrala je one koji joj najviše odgovaraju. Ona je oduševljena Jadranskim morem i zato želi da ponovo letuje baš u ovoj regiji - dodaje naš izvor.

 

Nazvali smo recepciju luksuznog kompleksa u kojem će će Lima boraviti, ali tamo nisu želeli ni da nam potvrde, ali ni na demantuju naša saznanja.

 

Inače, veliki broj svetskih zvezda boravio je na ovom ostrvu, a među njima su: Sofija Loren, Karlo Ponti, Kirk Daglas, Kaludija Šifer, Ronaldo de Asis Moreira poznatiji kao Ronaldinjo, Ričard Vidmark, Monika Viti i Marina Vladi, Boris Spaski i Bobi Fišer, Jurij Gagarin, Leonid Leonov, Sandro Pertini, Vili Brant, Đulio Andreoti, Helmut Šmit, Robert Maknamara i mnogi drugi.

Prošle godine letovala sa Jarićem
Početkom jula 2017. godine Adrijana Lima je sa bivšim suprugom Markom Jarićem i ćerkama Sijenom i Valentinom boravila u Budvi. Tokom tog boravka obilazila je brojne znamenitosti, a po sletanju na Tivatski aerodrom tada je poručila: "Toliko toga za istražiti. Zdravo, Crna Goro." Tu poruku je Lima postavila na društvene mreže.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Blic/Foto Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...