(FOTO) OBJAVILA BIZARNU FOTOGRAFIJU SA PREMINULIM OCEM: Ćerka Majkl Džeksona šokirala fanove na društvenim mrežama
Foto: Profimedia

Ćerka kralja popa

(FOTO) OBJAVILA BIZARNU FOTOGRAFIJU SA PREMINULIM OCEM: Ćerka Majkl Džeksona šokirala fanove na društvenim mrežama

Pop kultura -

Ćerka pokojnog pevača Majkl Džeksona, Paris (20), objavila je na društvenim idiličnu fotografiju sebe sa roditeljima. Na fotografiji se, u srećnom zagrljaju, nalazi i "kralj popa" koji je preminuo 2009. godine.

foto: Printscreen/Twiter

Objava je ubrzo izazvala reakcije brojnih obožavatelja pokojnog pevača. Neki su ju pohvalili da je stvarno dobro montirala "srećnu porodicu" u Fotošopu.

"Ovo me je šokiralo na sekundu. Stvarno sam pomislio da je otac s tobom" komentarisali su fanovi i dodali su kako su bili slomljeni nakon njegove smrti.

Nisu svi pozitivno reagovali na Parisinu objavu. "Ovo je jezivo. Ne mogu da verujem", istaknuli su.

Nije jasno zašto je Paris na svojoj objavi napisala da nema majku, iako je sa njom godinama u lošem odnosu otkad se Debi Rov (59) dobrovoljno odrekla svojih roditeljskih prava na svoju decu 1999. godine.

Novi problem za odnos Debi i Paris je nastao 2013. kada je mlada glumica pokušala da počini samoubistvo.

"Moja ćerka je tražila da se zahvalim svima vama na molitvama i potpori. Ona je jaka kao njen otac - rekla je medicinska sestra nakon tog incidenta. Tri godine kasnije Paris je majku prestala da prati na društvenim mrežama što je nju toliko zabolelo da je sve komentarisala.

feelin peachy

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

"Jedan od najtužnijih stvari u ovom svetu je videti kako dete odrasta mrzeći jednog od svojih roditelja jer znaju samo jednu stranu priče", požalila se Debi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track