(FOTO) DŽEJMS BOND DOBIJA NASLEDNIKA: Danijel Krejg objavio RADOSNU VEST!
Foto: Profimedia

Prinova

(FOTO) DŽEJMS BOND DOBIJA NASLEDNIKA: Danijel Krejg objavio RADOSNU VEST!

Pop kultura -

Čuveni glumački par, Danijel Krejg i Rejčel Vajs, objavili su da čekaju svoje prvo dete. Rejčel je izjavila da ona i zvezda filmova o Džejmsu Bondu ne mogu da opišu svoje oduševljenje što imaju "malog čoveka" na putu.

"Videće se uskoro. Danijel i ja smo presrećni. Jedva čekamo bebu, nju ili njega - sve je tako velika misterija", objasnila je glumica.

Vajasova i Krejg već imaju po jedno dete iz predhodnih brakova, a kako su sami priznali - svoju vezu su pokušali da kriju koliko god je to bilo moguće.

Ranije ovog meseca, par je primećen na jednom od gala događaja u Njujorku, na kome je Rejčel nosila komotnu haljinu, kojom je prekrivala trudnički stomak.

foto: Profimedia

To je očigledno i uspelo, budući da je njena trudnoća prošla sasvim neopaženo, sve do momenta dok ona i Krejg nisu odlučili da je vreme da tajnu objave svetu.

foto: Profimedia

Podsećamo, pre samo nekoliko dana otkriveno je da će budući otac Danijel Krejg imati svoju "labudovu pesmu" u nastavku filmova o čuvenom agentu 007 u kom on poslednji put tumači Džejmsa Bonda. Ovu objavu pratila je potrvda da će se na mestu režisera ovog ostvarenja naći proslavljeni Deni Bojl, režiser hitova Trejnspoting i Milioner iz blata.

Work hard, sit back and wait for the hard work to pay

A post shared by Daniel Craig ? (@theofficial_daniel_craig) on

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track